Jill Johnson tar en paus – berättar om framtidsbeslutet: ”Om jag skulle dö nu…”

Jill Johnson har levt ett hektiskt liv de senaste åren. Men i mars nästa år tar hon en paus, för att dödsstäda.
I TV4:s Hellenius Hörna berättar den folkkära artisten att hon redan skrivit ett dödsbrev till barnen om det värsta skulle inträffa.
– Breven skrev jag ju flera gånger för att jag reste över Atlanten och tyckte det var så himla tufft och svårt att lämna dem hemma, berättar hon i programmet, säger Jill i programmet.

Den folkkära artisten Jill Johnson har haft många bollar i luften de senaste åren. Sedan 2014 har hon varit programledare för ”Jills Veranda” och dessutom varit på flertalet turnéer.

Jill Johnson tar en paus

Jill Johnsons barn bor i Borås samtidigt som hon har ett eget hus i Ängelholm. Flygtimmarna till och från USA över Atlanten har varit många, och i mars väljer hon att ta en paus.

STOCKHOLM 20170815 Artisten Jill Johnson i publiken under tisdagens och sommarens sista Allsång på Skansen. Foto Janerik Henriksson / TT

I TV4:s Hellenius Hörna säger Jill att hon skrivit ett dödsbrev till sina barn om det värsta skulle inträffa.

– Breven skrev jag ju flera gånger för att jag reste över Atlanten och tyckte det va så himla tufft och svårt att lämna dem hemma, säger hon i programmet.

Det är många år sedan hon skrev dödsbrevet till sina barn, som också blev grundplåten i låten ”I’m Never Far”. När hon deltog i ”Så mycket bättre” valde Little Jinder att tolka låten och i programmet berättade Johnson då om känslorna.

– Den tröstar mig. Sen vad den gör med barnen om det skulle gå illa någon gång vet jag inte, men det tröstar mig att den finns och att den är till dem, berättade hon då.

Dödsstädar: ”Ska rensa”

Förutom huset i Ängelholm har Jill Johnson även en övernattningslägenhet i Stockholm samt ett semesterhus på den grekiska ön Kreta.

Bildkälla: Skärmdump/CMore

När hon i mars tar en paus kommer hon dödsstäda

– Dödsstädningen är för att jag har flyttat väldigt mycket sista åren och fått flytta runt på skiten. Flytta är ju jättejobbigt, så jag har bestämt att jag ska rensa, säger Jill i Hellenius Hörna och fortsätter:
– Om jag skulle dö nu, stackars, stackars min familj och barn, att ta hand om allting.

Hoppas du får en lugn och skön ledighet, Jill. Det är du verkligen värd!

Dela artikeln om du också uppskattar Jill Johnson.