Jill Johnson visar upp kärleken – här är semesterbilderna från Spanien

Det var förra året som folkkära artisten och programledaren Jill Johnson, efter ett 17 år långt äktenskap, skiljde sig. Men den tunga tiden förbyttes snart till glädje. I början av juni visade hon upp nya kärleken i samband med Polarpriset.

Nu har det nyförälskade paret varit på solsemester i spanska Nerja. Och på Instagram visar Jill Johnson glatt upp den nyfunna kärleken, 43-årige organisationspsykologen Mattias Elg.

Precis som alla oss andra behöver folkkära artister som Jill Johnson semester. Hon och pojkvännen Mattias, 43, valde att tillbringa den i Spanien. Närmare bestämt i populära turistorten Nerja, nära Málaga.

Strålar ikapp med solen

Jill och Mattias verkar av bilderna att döma ha haft en fantastisk semester. På Instagram delar Jill med sig massor av privata bilder från resan, och skriver ett par rader om vad de har haft för sig i Nerja.

”Tänk vad man kan hinna med på bara ngr dagar! Meditation, kalas, byvandring, matsensationer, färgglada dörrfotograferingar, tennis och ”straydogs”! Tack Nerja och Frigiliana och alla vi känner där! We’ll be back!”, skriver Jill på Instagram.

Kolla in bilderna från resan här nedanför. Hon och nyfunna kärleken Mattias strålar verkligen ikapp med solen.

Så himla härliga bilder på er, Jill och Mattias! Lämna din lyckönskning till paret i kommentarsfältet och dela vidare.