Kalle Moraeus nya kropp: Så mår han efter det enorma viktraset

2017 var det sångerskan Anna Book som vann Biggest Loser VIP, efter sitt dramatiska viktras på över 20 kilo. Nu har inspelningarna av den nya säsongen avslutats, och en av de mest folkkära deltagarna: Kalle Moraeus, har rasat i vikt.

– Jag har gått ner väldigt, väldigt mycket – och jag ska ta ner mig ännu mer, säger Kalle till Expressen.

För snart 55-årige Kalle Moraeus kom det slutligen till en punkt där han behövde ta tag i sin hälsa. Därför bestämde han sig för att delta i Biggest Loser VIP. Ett val som i dag gör att Kalle mår bättre än på mycket länge. Det berättar han för Expressen.

Kalle Moraeus, viktras.
Foto: Wikimedia.

”Jag har gått ner väldigt, väldigt mycket”

Kalle Moraeus får inte avslöja någonting om programmet, då det sänds först i höst. Men rasat i vikt har han gjort, vilket är resultatet av en strikt LCHF-diet i kombination med hård träning.

– Jag har gått ner väldigt, väldigt mycket – och jag ska ta ner mig ännu mer, säger han till Expressen utan att avslöja hur mycket.

Men det viktigaste av allt är att Kalle både fysiskt och psykiskt mår bättre än någonsin. En effekt av deltagandet i Biggest Loser VIP som innebär att Kalle kommer fortsätta leva ett hälsosammare liv.

– Jag är pigg och klar i huvudet, knäna mår bra och jag kan knyta skorna. Livet fungerar och jag kan gå ner i min relativt stora garderob och bara plocka ut precis vad jag vill ha. Det är underbart skönt. Jag kommer att fortsätta den här livsstilen, säger han till Expressen.

Kalle Moraeus, viktras.
Foto: Wikimedia.

Att gå ner i vikt är inte lätt, men Kalle tog tjuren vid hornen för hälsans skull, och lyckades. Dela gärna för att hylla honom och önska honom fortsatt lycka till!