Foto: Youtube/TV4

Laleh tolkar ”Ängeln i rummet” i ”Så mycket bättre”

När Laleh deltog i TV4:s succéprogram ”Så mycket bättre” år 2011 tillsammans med bland annat Eva Dahlgren skapade hon ett ögonblick som många sent ska glömma. Under programmet tolkade hon nämligen Evas underbara låt ”Ängeln i rummet” – ett framträdande som blev något alldeles speciellt.

Lalehs version tog sig snabbt till Svensktoppen, och med sin distinkta röst och starka scennärvaro gjorde hon utan tvekan låten till sin egen. Laleh visade ännu en gång sin förmåga att ge nytt liv åt en välkänd melodi och skapade en unik tolkning som nog kan beröra vem som helst.

Laleh sjunger ”Ängeln i rummet”

Vid den här tiden var Laleh redan en etablerad artist, men detta framträdande cementerade hennes status som en av Sveriges mest omtyckta sångerskor. Hennes musikalitet och känsla för låtens innersta kärna lyser starkt i denna tolkning.

I ”Så mycket bättre” visade Laleh att hon inte bara har teknisk skicklighet, utan också ett stort hjärta och en djup kärlek till musiken. Tolkningen av ”Ängeln i rummet” blev ett av de mest minnesvärda ögonblicken från säsongen.

Tolkningen av Eva Dahlgrens låt

Tretton år senare är det fortfarande en fröjd att återvända till detta framträdande och njuta av Lalehs magiska version av ”Ängeln i rummet.”

Så inget passar väl bättre en dag som denna än att gå tillbaka i arkivet och låta sig underhållas av denna otroligt duktiga artist.

Här kan du se Lalehs framträdande:

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

LÄS MER