Lill-Babs vill sjunga nåt speciellt med Malin Berghagen – då kommer tårarna
Lill-Babs, Barbro Svensson, Malin Berghagen

Foto: Youtube

Lill-Babs vill sjunga med dottern Malin Berghagen – speciella låtvalet får tårarna att rinna

Barbro ”Lill-Babs” Svensson berörde mängder av människor under sin tid på jorden, och hann bli en av våra mest älskade och hyllade artister.

Hon skapade fantastiska musikminnen och bjöd alltid på skönsång. Inte minst när hon sjöng med sin dotter Malin Berghagen i ”Så ska det låta” 2011.

När någon lämnar jordelivet är det ofta en stor sorg som följer. Och när Barbro ”Lill-Babs” Svensson dog den 3 april 2018 var det definitivt inget undantag.

Hon var en av våra mest folkkära profiler och även en älskad mamma, mormor, vän, och kollega. Saknaden efter henne är enorm än idag.

Läs mer: ”Lill-Babs” instruktion till döttrarna – i testamentet lämnade hon en instruktion de inte kunde ignorera

Älskade att stå på scenen

Men hur ont det än gör att förlora någon som man håller kärt, så är det viktigt att minnas de fina och härliga stunderna man fick tillsammans. För var det en sak som Lill-Babs kunde göra så var det att leva livet.

Det märkes inte minst när hon stod på scenen och framförde sina låtar.

Ett av alla fantastiska uppträdanden som Lill-Babs bjöd på var 2011 när hon ställde upp i SVT-klassikern ”Så ska det låta”.

Läs mer: Allsångs-publiken tystnar när Helen Sjöholm tar ton – när kören stämmer in är inte ett öga torrt

Lill-Babs och Malin Berghagen sjunger

Då visade stjärnan att hon inte bara har en gudabenånad sångröst, utan också att allt hon gjorde var rakt igenom genuint och kärleksfullt.

I programmet sjöng hon nämligen låten ”En kväll i juni,” som hennes ex-make Lasse Berghagen skrivit till deras gemensamma dotter Malin Berghagen.

Extra speciellt blev det också då Malin själv var med och sjöng, och hela publiken fick se det fina ögonblicket som gjorde att också Lill-Babs själv fick svårt att hålla tårarna inne.

Här kan du se klippet:

Underbara Lill-Babs. Du är alltid saknad, aldrig glömd.