Efter intima kärleksryktet – här tar Hanna och Liamoo över showen i Lotta på Liseberg

Hanna Ferm och Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen gjorde succé i Melodifestivalen och gick till final.

Men under tävlingens gång gick ryktena kring om duons relation, ifall den endast var vänskaplig eller om det fanns mer därtill.

Under måndagskvällen var de på plats för att uppträda i Lotta på Liseberg, och precis som i Mellon blev det ett intimt framträdande.

Hanna Ferm och Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen tog sig direkt till final i Melodifestivalen 2019. Deras intima duett ”Hold You” gick hem hos tittarna och duon slutade på delad andraplats.

Kärleksrykten kring duon

Under Mellon ryktades det om huruvida Hanna och Liam hade en kärleksrelation.

När de mötte pressen inför finalen i Stockholm kom de gåendes hand i hand och svarade då, något mystiskt, på hur det låg till.

– Det har blivit en grej. Nu har vi bestämt att vi håller vårt privatliv åt sidan. Men vi gör en kärleksduett på scen, det gör vi absolut. Vi hade inte velat jobba med varandra om vi inte hade kemi. Det är inte så att vi hatar varandra och måste hålla upp en fasad, sa Hanna Ferm då till Expressen.

Uppträdde i Lotta på Liseberg

Hanna och Liam lärde känna varandra redan under Idol.

Bildkälla: Skärmdump/Tv4

För Nöjeslivet berättade duon tidigare i år om att de alltid velat stå på samma scen.

– Vi höll kontakten och sen att det blev just Melodifestivalen ihop var en tillfällighet, sa Hanna Ferm till Nöjeslivet då.

Under måndagskvällen var duon på plats i Göteborg för att uppträda i Lotta på Liseberg. Likt i Melodifestivalen bjöd dem på ett intimt framträdande att börja hela programmet med – och tog emot varma applåder från publiken med låten ”Hold You”.

Vilken superduo Hanna och Liam är.
Dela om du också tyckte om deras framträdande i Lotta på Liseberg!