Gästernas besök i ”Lotta på Liseberg” väcker starka reaktioner – tittarnas vrede: ”Förstörde programmet”

Med kärleken i publiken bjöd Lotta Engberg in till ännu en färgsprakande allsångskväll på Liseberg.

Efter programmet riktades tittarnas fokus mot två män som var på plats. Den ena i publiken och den andra på scen.

”Han spelar totalt över blir/ är urlöjlig”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Under måndagskvällen var det åter dags för Lotta Engberg och publiken att ”sätta färg på Liseberg”. I skinande kvällssol var det ett energifullt gäng som stod redo att bjuda publiken och tv-tittarna på allsång.

Lotta Engberg
Foto: TV4

Tittarnas snackis

Artisterna för kvällen var Oscar Zia, Loreen, Eva Rydberg & Ewa Roos och Theoz. Med andra ord ett minst sagt varierat startfält och dessutom fick Lotta besök av den alltid lika energiska komikern, Per Andersson. Men efter programmet kunde inte riktigt tittarna enas när de tog sig friheten att betygsätta komikerns medverkan. 

”Tycker inte om Per Andersson så fånig men dom andra artisterna var jätte bra”, kommenterade en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida efter programmet.

”Per Andersson förstörde programmet. Han spelar totalt över blir/ är urlöjlig”, skrev en annan.

Men alla var inte eniga och flera lyste nog upp i ett leende när de insåg att den glada göteborgaren skulle besöka nöjesparken.

”Jag älskar Per och hans humor”, skriver en tittare och får medhåll av en annan.

”Per Andersson är så himla bra!”

Per Andersson
Foto: TV4

Kärleken på plats

Men förutom inslagen av humor, präglades kvällen givetvis av allsång och åter allsång. Till skillnad från förra veckans oväder kunde publiken nu njuta ostört av sen salig blandning artister på Lisebergs stora scen. En av de som lyckats ta plats på en av de eftertraktade stolarna i publikhavet var Lotta Engbergs stora kärlek, Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Och uppenbarligen var det inte bara programledaren som njöt av doktor Mikaels närvaro. Kärleken verkar ha spridit sig ända hem till tv-sofforna.

”Alltid lika sprudlande glad o kanske lite extra nu i kärlekens tid”, kommenterade en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Du är bara bäst och vilket drag ikväll och din kärlek var på plats!”, skrev en annan.

”Mycket bra ikväll. Sara bästa artisten.Trevligt att se Dr Mikael i publiken”, skrev en tredje.

Mikael Sandström
Foto: TV4

Tittarnas reaktioner

Med kärleken i publiken och en Lotta i toppform var det flera tittare som hyllade artisterna och programmet efteråt.

”Ja i kväll var det fart i programmet. Det var bra artister..Även bra allsångs låtar…Ja bättre kan det inte bli. Och så vacker avslutning med Sahra o Loreen med sina underbara låtar Moving on och Uforia. Två starka underbara låtar. Så jätte tack Liseberg för en trevlig kväll!”, skrev en nöjd tittare.

”Otroligt bra i kväll! Vilken härlig blandning av artister! Vilken fantastisk sångerska Sarah Dawn Finer är! Likaså Laureen och Oscar Zia.. Och båda Eworna är ju legender i Sverige.. Verkligen ett jättebra program!”, skrev en annan.

Men vissa hade ändå mer att önska.

”Allsång, ja ja sångerna vi försöker sjunga med i är alldeles för svåra, och lite för skrikiga, mera lättsjungna sånger önskas. Artisterna inget att klaga på, men allt smicker går till överdrift, alla kan inte vara världens bästa”, skrev en tittare.

Tack Lotta för en magisk kväll! Vad tyckte ni om programmet? Lämna gärna en kommentar på Facebook!