Här får Kikki Danielsson hela Göteborg att vibrera – efter relationsavslöjandet med Lotta Engberg

Kikki Danielsson fick hela Göteborg i gungning efter sitt uppträdande på ”Lotta på Liseberg”, där hon framförde nya singeln ”Tills vägarna tar slut”.

Ett kärt återseende med Lotta Engberg blev det, efter alla år tillsammans.

Men kanske framför allt efter det avslöjandet om deras relation som 67-åringen berättar om inför programet.

Kikki Danielsson bildade tillsammans med Elisabeth ”Bettan” Andreassen och Lotta Engberg supergruppen ”Kikki, Bettan & Lotta” under ett antal år på 2000-talet.

Kikki Danielsson i Lotta på Liseberg

Gruppen kom trea i Melodifestivalen 2002 med låten ”Vem e’ de’ du vill ha”, men bara två år senare splittrades gruppen.

En orsak var Kikki Danielssons alkoholproblem vid tiden, och efteråt riktade hon kritik mot sina före detta gruppmedlemmar.

Skärmdump/TV4

Under måndagskvällen var det så dags för Lotta Engberg och Kikki Danielsson att återförenas när den sistnämnda uppträdde på ”Lotta på Liseberg. Den folkkära artisten framförde nya låten ”Tills vägarna tar slut” och fick hela Göteborg att vibrera.

Lotta Engberg avslöjar relationen

Inför uppträdandet berättade Lotta Engberg att hon såg fram emot att träffa sin förre arbetskollega. Men avslöjade också att de inte umgås privat, där en av anledningarna är att de bor så pass långt ifrån varandra.

– Nej, vi umgås inte med varandra. Och det har vi faktiskt aldrig gjort. Sedan har vi ju spelat hur mycket som helst tillsammans, säger Lotta Engberg till Expressen.

Vilken show, Kikki. Så himla roligt att se dig på scenen igen!