Foto: Facebook/TV4

Lotta Engbergs nya glädjebesked om framtiden – klart för ny säsong av Lotta på Liseberg

Äntligen glädjande nyheter mitt i coronakrisen!

Nu bekräftar programledaren Lotta Engberg att ”Lotta på Liseberg” kommer tillbaka i sommar – efter oron.

– Jag är så vansinnigt glad, säger hon i ett klipp på TV4:s Facebook-sida.

Det var i förra veckan som den folkkära programledaren och artisten Lotta Engberg uttryckte sin oro inför årets säsong av ”Lotta på Liseberg”. I dessa coronatider fick hon frågan i programmet ”Late night Sverige” om det blir någon nu säsong i sommar.

– Egentligen sitter ju jag också och undrar det. Men vi håller tummarna. Vi jobbar hur mycket som helst med programmet och att boka artister. Och så bara hoppas vi att covid liksom – väck! sade Lotta då.

Klart med ny säsong för ”Lotta på Liseberg”

Och nu kommer alltså nya – glädjande – besked!

Foto: TV4

Det kommer att bli en ny säsong av ”Lotta på Liseberg” i TV4 i sommar. Detta meddelade den stålande glada programledaren själv på onsdagsförmiddagen.

– Hej hörni, jag kunde inte hålla mig! Jag är så vansinnigt glad, för jag har precis fått besked att det blir ”Lotta på Liseberg”, säger hon i ett klipp på TV4:s Facebook-sida.

Samtidigt tar hon med sig tittarna in bakom kulisserna – och de stora förberedelserna i Göteborg.

– Kom ska ni få se! Här håller vi på och förbereda. ”Lotta på Liseberg” kommer i sommar. Det kommer att bli musik, glädje och gästartister. Jag håller tummarna för att vi även får lite publik på plats. Längtar ni också? Ja det är bra, vi ses, säger Lotta avslutningsvis.

Lotta på Liseberg – Tillbaka 2020

Goda nyheter direkt från Lotta Engberg! ☀️

Posted by TV4 on Wednesday, May 6, 2020

Hurra! Äntligen lite positiva nyheter! Dela gärna detta vidare till alla dina vänner för att sprida lite glädje i dessa tider.