Foto: TV4/Youtube

Pernilla Wahlgrens plötsliga känga mot Lotta Engberg – efter tilltaget på Liseberg: ”Om du…”

Hela sommaren ordnar programledaren Lotta Engberg underhållning åt tv-tittarna från Liseberg.

Programmet väcker alltid reaktioner – och en av alla som nu vädrar sina åsikter om musikshowen är Pernilla Wahlgren.

Nu riktar hon kritik mot Engberg, skriver Hänt.

Hundratusentals tv-tittare samlas varje måndag klockan åtta för att följa Lotta Engberg och hennes gästartister på Liseberg.

I det direktsända programmet från Göteborg bjuds tittarna på musikunderhållning och allsång, vilket brukar leda till åsikter hemma i tv-soffan.

Nu vädrar även artistkollegan Pernilla Wahlgren sina åsikter om programmet, skriver Hänt.

Engbergs lycka inför Lotta på Liseberg

Inför årets säsong var Lotta Engberg peppad. Länge var det osäkert om programmet skulle kunna sändas, på grund av coronapandemin.

När det stod klart att TV4:s populära allsång ändå gavs grönt ljus – dock utan publik på plats – var glädjen stor.

– Den här speciella sommaren kommer vi göra allt här på Liseberg för att alla ni där hemma ska känna er speciella. Mängder med gästartister dyker upp och bjuder på musik, sång och humor med start den 22 juni och hela sommaren framåt. Tillsammans ska vi sätta färg på Liseberg, sade Lotta Engberg inför säsongen.

Kommande måndag är det dags för säsongsfinal, och i senaste programmet gästades Liseberg bland annat av Hasse Andersson och artisten Dotter, Johanna Jansson.

https://www.instagram.com/p/CDb7emNnuQU/

Samtidigt väcker programmet också känslor hemma i tv-sofforna. På sociala medier risas och rosas musikunderhållningen varje vecka där tittarna kan skriva vad de tycker om showen.

Wahlgrens känga till Engberg

Även artisten Pernilla Wahlgren är en tittare – och hon skriver om en speciell situation som hon reagerade på då Idol-deltagaren William Segerdahl skulle intervjuas i sändningen.

Wahlgren publicerade ett klipp från TV4-programmet via sin Instagram och som hon sedan kommenterade. Hon menar att Engberg inte lät gästen tala till punkt.

”Enkel intervju-regel. Om du ställer en fråga. Låt gärna gästen hinna svara…!”, skriver Pernilla till klippet, enligt Hänt.

Engberg har tidigare berättat om vikten att få gästartisterna involverade i programmet extra just i år, när showen inte har någon publik på plats.

– Det blir annorlunda, jag kommer sakna publiken på plats jättemycket. Vi gör allt vi kan för att nå in i hemmen i stället. Vi kommer jobba mer så att alla artister är med från början, inte att man går upp och kör sitt nummer. Vi giggar ihop, sade hon till Expressen.

Säsongsfinalen av Lotta på Liseberg sänds på måndag 10 augusti klockan 20.00 i TV4. Gästartister är Wiktoria, Måns Zelmerlöw, Jill Johnson och Robin Stjernberg, Per Andersson samt Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen.

Lotta Engberg är just nu aktuell med egna underhållningsprogramme”Lotta på Liseberg” i TV4 på måndagarna. Foto: TV4

Tittar du på ”Lotta på Liseberg”? Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om årets stora musikunderhållning från Göteborg i TV4!

Så här såg det ut när Wahlgren var gäst på Liseberg för två år sen: