Starka reaktioner efter årets sista ”Lotta på Liseberg” – agerandet som förbluffar tittarna: ”Fattar inte hur…”

Under måndagen bjöd Lotta Engberg och gänget på årets sista ”Lotta på Liseberg”.

Efter programmet var det många tittare som ville dela med sig av sina starka känslor.

”Tack så jättemycket! Sjunger med och känner mig glad!!, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Under måndagen klev Lotta Engberg in på Lisebergs Stora scen, till tonerna av ABBA:s ”Thank You for the music”, när det var dags för årets sista ”Lotta på Liseberg”. Genom hela sommaren har TV4:s tittarsuccé från Liseberg varit ett givet inslag i många människors vardag och det var nog med lite blandade känslor som tv-tittarna, med säsongsavslutningen framför ögonen, kunde konstatera att sommaren rör sig mot sitt slut.

Men inget ont som inte för något gott med sig. En säsongsavslutning är alltid speciell och ska uppmärksammas som sig bör. Så blev det verkligen!

Med otroliga artister som GES, Charlotte Perrelli, Newkid, Anna Bergendahl och Anis Don Demina, bjöds tittarna på en fartfylld kväll där sångerna bytte av varandra.

”Underbar avslutning. Fint med ABBA:s låtar i början. Alla artisterna som var med var jättebra”, kommenterade en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Det var ett fantastiskt bra program! Underbara artister och programledare! Man kan inte önska ett bättre finalprogram!”, skrev en annan.

Lotta Engberg
Foto: TV4

Årets sista program

Sedan tidigare har Lotta och gänget hintat om att det sista avsnittet skulle bli någonting alldeles extra och inför måndagens säsongsavslutning lade TV4 själva ribban högt när de meddelade att tittarna hade något att se fram emot.

– Vårt finalprogram är alltid extra laddat med överraskningar. GES, Charlotte Perrelli, Newkid, Anna Bergendahl och Mammia Mia-ensemblen är på plats. Och nyss kunde vi också presentera Anis Don Demina som en av gästerna. Det blir årets sista Lotta på Liseberg-måndag innan Idol tar över måndagskvällarna i TV4-tablån. Jag vågar lova en överraskning på det temat, skrev Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4, i ett meddelande till Nöjeslivet.

GES
Foto: TV4

Lotta hyllas stort

Av tittarnas reaktioner efter programmet att döma, verkar Lotta och produktionen. Inst sagt ha lyckats. Efter hel sommar där Lotta Engberg har satt färg på Liseberg verkar tittarna inte ha fått nog. Efter programmet passade flera på att tacka för den här säsongen och skickade med deras önskningar inför framtiden.

”Tack så jättemycket! Sjunger med och känner mig glad!! Välkommen nästa sommar!!”, kommenterade en tittare efter programmet.

”Ett härligt flyt i programmet, Lotta är fenomenal på att få till naturliga övergångar mellan artisterna, som överlag är intressanta, orkestern är jättebra och hela stämningen på Liseberg är varm och glad! Ett toppenprogram!”, skrev en annan.

”Så otrolig bra final kväll. Fattar inte hur hon får ihop det. Så proffsigt, sen? Lotta helt fantastisk, proffsig, glad & sänder Så mycket positiv energi. Man blir glad. Tusen tack för i sommar Lotta. Du är grym”, skrev en tredje.

Tack för den här sommaren Lotta! Hoppas vi ses nästa år igen! Vad tyckte ni om årets sista ”Lotta på Liseberg”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!