Stefan Odelbergs uppsåt med Lotta – bekräftar stygga planen mot tidigare kollegan: ”Det måste jag göra”

Stefan Odelberg, Lotta Engberg

Foto: TV4/TV4

Stefan Odelberg och Lotta Engberg blev ett riktigt radarpar i Bingolott, och genom programmet hann de även bli goda vänner. Nu berättar Stefan att han gärna besöker den före detta kollegan på Liseberg i sommar.

Sedan 2020 har Stefan Odelberg och Lotta Engberg varit en riktig dunderduo i Bingolotto.

Men under midsommar gjorde Stefan sin sista sändning i programmet.

– Det var så sjukt många som hörde av sig och undrade varför jag ska sluta. Så min besvikelse låg egentligen inte i att jag inte ska vara programledare till hösten. Utan snarare att mitt fönster för att kunna göra människor glada försvann. Det var det jag var besviken över, har han sagt till Nöjeslivet.

Foto: TV4/Cmore

Ska göra en ny show

Istället har han fullt upp med bland annat föreställningen ”Get Ready For My Close Up” som drar i gång i oktober.

– Det är verkligen jätteroligt. Det ska bli så sjukt kul. Det är ju en föreställning som kommer gå väldigt många gånger, jag kommer till och med köra 3 shower per kväll på lördagar, säger Stefan Odelberg till Nöjeslivet.

Foto: TV4

Att få arbeta kreativt är något som han beskriver att han längtat efter, och nu ser han mycket fram emot det som väntar härnäst.

– Nu har jag landat i att jag inte ska göra Bingolotto till hösten. Då har jag liksom kommit på att jag kan göra vad jag vill nu. Jag kommer inte få nej på några idéer, jag kommer bara få ja på alla idéer, säger han.

Läs mer: Därför klipptes Lottas kyss med Mikael bort – TV4:s drag när intima stunden fångades i direktsändning

Stefan Odelberg om relationen till Lotta Engberg

Under åren i Bingolotto hann Stefan och kollegan Lotta Engberg bli goda vänner.

– Det har varit smärtfritt. Vi har blivit väldigt bra vänner, verkligen, säger Stefan och fortsätter:

– Det kan finnas arbetskamrater som man inte passar ihop med men måste jobba med. Men med Lotta har vi sedan första stund haft sjukt roligt, det har varit väldigt enkelt. Riktigt bra.

Foto: TV4/Cmore

Läs mer: Zara Larssons beteende fick Pernilla att sätta ner foten – dramat tittarna missade: ”Det var den tändande gnistan”

Planen för Lotta på Liseberg

För Lottas del så är det just nu fullt upp med allsång och ”Lotta på Liseberg” som hon agerat programledare för sedan 2004.

Där samlas varje vecka mängder av härliga gästartister och publik tillsammans med Lotta Engberg för att stämma upp till skönsång.

Foto: TV4

För Nöjeslivet berättar Stefan att han gärna vill besöka Liseberg och allsången i sommar, och skojar om att han kanske till och med ska planera en liten ”kupp.”

– Det är klart, det måste jag göra. Det är skitroligt. En kupp ska jag göra!, säger han och skrattar. 

Exit mobile version