Stora glädjebeskedet för Lotta Engberg – inför premiären av Lotta på Liseberg: ”100 procent bättre”

På söndag drar ”Lotta på Liseberg” igång igen.

Och lagom till premiären bjuder produktionen på ett glädjebesked.

– Det känns som en riktig glädjebomb, säger Lotta Engberg, i ett pressmeddelande enligt Expressen.

På söndag drar ”Lotta på Liseberg” igång och söndagens avsnitt blir det första av åtta i ordningen, denna sommar.

I årets stjärnspäckade startfält hittar vi flera välmeriterade namn och för tittarna hemma i tv-sofforna finns det massor av härlig allsång att se fram emot.

Vi har tidigare presenterat alla medverkande artister. I den härliga skaran hittar vi bland annat Lena Philipsson, Clara Klingenström, Kikki Danielsson, Tusse och Helen Sjöholm.

Lotta på Liseberg
Foto: TV4

Glädjebeskedet

Under måndagen kom det stora glädjebeskedet att publiken återigen välkomnas till evenemanget. Med andra ord riktigt glada nyheter med tanke på att det förra året var helt stängt för publik.

– Alla vi i produktionen och alla artister är så glada över att äntligen få möta publiken igen. Att vara på plats under Lotta på Liseberg är ju något alldeles extra, säger Åsa Bilén, projektledare och producent på Liseberg, i ett pressmeddelande enligt Expressen.

Det som skiljer från ett ”vanligt” år är att publikantalet på söndag har en maxgräns på 500 personer. På samma sätt som idrottsevenemang den senaste tiden fått anpassa sig till de restriktioner som finns.

Programledaren, Lotta Engberg, välkomnar beskedet med stor glädje.

– Som vi har längtat efter vår underbara publik! Jag har ju tänkt att får vi bara en enda person, då blir det 100 procent bättre än förra året. Nu kommer vi kunna ha 500 personer i publiken på Liseberg, så det känns som en riktig glädjebomb, säger Lotta Engberg, i pressmeddelandet enligt Expressen.

Liseberg
Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Redo att ställa om

Jonathan Nordin är exekutiv producent för programmet. Han berättar för Expressen att han glad över att man i år kan ta emot publik på ett säkert sätt. Men han meddelar även att produktionen är redo ifall läget förändras.

– Frågan har så klart diskuterats och vi har fortfarande back up-planer om läget förändras till det sämre. Förra sommaren genomförde vi en säsong helt utan publik så vårt produktionsteam har redan rutinen inne att skapa magisk musikunderhållning med de förutsättningar som ges, säger Jonathan Nordin till Expressen.

Biljetterna till ”Lotta på Liseberg” kommer att släppas på torsdag klockan 10.00 och det kommer bara vara möjligt för publiken att sitta ner under evenemanget.

Så kul för Lotta och gänget! Kommer du att titta på söndag? Lämna gärna en kommentar på Facebook.