TV4:s besked om framtiden för Lotta Engberg – inför årets sista ”Lotta på Liseberg”: ”Utvärderar alltid…”

Under måndagen är det dags för årets sista ”Lotta på Liseberg”.

Det kommer att firas med artister av allra högsta klass och något alldeles extra.

– Jag vågar lova en överraskning på det temat, skriver Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4, i ett meddelande till Nöjeslivet.

I sommar har alla tv-tittarna kunnat följa Lotta Engberg och gänget när de på löpande band levererat storslagna måndagskvällar i ”Lotta på Liseberg”.

Många skulle nog hålla med om att sommaren rusat förbi i en fasansfull takt och under måndagen är det faktiskt så att ”Lotta på Liseberg” gör sitt sista program för i år.

Foto: TV4

Något alldeles extra

För alla er som tycker att det är tråkiga nyheter kommer i alla fall här ett glädjande besked.

Säsongsavslutningen på Liseberg kommer nämligen vara något utöver det vanliga. Med ett otroligt stjärnspäckat startfält hoppas arrangörerna att avsluta säsong på topp!

– Vårt finalprogram är alltid extra laddat med överraskningar. GES, Charlotte Perrelli, Newkid, Anna Bergendahl och Mammia Mia-ensemblen är på plats. Och nyss kunde vi också presentera Anis Don Demina som en av gästerna. Det blir årets sista Lotta på Liseberg-måndag innan Idol tar över måndagskvällarna i TV4-tablån. Jag vågar lova en överraskning på det temat, skriver Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4, i ett meddelande till Nöjeslivet.

Lotta Engberg
Foto: TV4

Framtiden för Lotta Engberg

En överraskning, spännande! Det återstår alltså att se vad programmet har att bjuda på, men en sak som är säker är att det kommer sjungas både på Liseberg och hemma i tv-sofforna innan allsången från Liseberg tackar för sig.

En annan som efter programmet tackar för sig, om än för en liten stund, är programledaren Lotta Engberg. Hon kommer senare, som vanligt, att kunna ses ihop med Stefan Odelberg när de leder tittarna genom ”Bingolotto”-kvällarna.

Hur det blir med framtiden för programmet ”Lotta på Liseberg” och programledarens fortsättning i allsången, återstår att se.

– Efter säsongens slut så utvärderar vi alltid årets alla program. Vi är jättenöjda med Lotta Engberg och hela redaktionens arbete. Vi hoppas kunna återkomma med besked om framtiden för Lotta på Liseberg senare i höst, meddelar Jonathan Nordin.

TV4
Foto: Fredrik Sandberg / TT

Kommer ni att titta på årets sista ”Lotta på Liseberg”? Hoppas ni att programmet fortsätter även nästa sommar? Lämna gärna era kommentarer på Facebook!