Louise Hoffsten, Orup och Niklas Strömstedt intar scenen

Louise Hoffsten, Orup och Niklas Strömstedt är tre av våra mest älskade underhållare.

De tre musikerna har på varsitt håll skapat många oförglömliga hitlåtar – och när de ställer sig på scen tillsammans i klippet här nedanför är gåshuden total efter bara några sekunder.

Orup och Niklas Strömstedt har skapat musik tillsammans med Anders Glenmark i konstellationen GES – Glenmark, Eriksson och Strömstedt.

Kliver upp på scen tillsammans

De har också haft finfina solokarriärer på varsitt håll.

Louise Hoffsten är en av våra mest dekorerade artister vi har i Sverige. 58-åringen har bland annat mottagit Karamelodiktstipendiet 1996, Cornelis Vreeswijk-stipendiet 2001 och Evert Taube-stipendiet 2010.

Så när de alla tre kliver upp på scen tillsammans kan man räkna med en sak – rejäl show.

Bild: Youtube

Toner för miljoner

Det var på galan Toner för miljoner år 2001 som man satsade riktigt stort och tog med sig Louise Hoffsten, Carola, Maria Lundqvist, Niklas Strömstedt och Orup på turnén.

– Men det blir inga GES-låtar. Det skulle inte kännas rätt. Men jag gör gärna en duett och något oväntat. Det är ju jättebra artister som jag får stå på scen med, sade Strömstedt till Aftonbladet i samband med turnén.

Något oväntat kan man absolut säga att det blev, för när Louise Hoffsten framförde låten Hit me with your lovething i Globen fick hon sällskap av de två GES-medlemmarna.

Se själva det magiska framträdandet här nedanför.

Vilket underbart framträdande! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla de här två legendarerna!