Magnus Carlssons överraskande glädjebesked från Los Angeles

Alla som följer den folkkäre artisten Magnus Carlsson på Instagram har kunnat se hur han tillbringat större delen av sin tid i Los Angeles, USA. I ett nytt inlägg avslöjar han nu ett glädjande besked – och stora framtidsplaner.

– Jag har mycket på gång detta och nästa år, skriver han aningen kryptiskt.

Från 1990-talets oerhörda popularitet med dansbandet Barbados till 2000-talet och Mello-deltagande med bandet Alcazar. Magnus Carlsson har varit i svenska folkets strålkastarljus under lång tid nu, men populariteten verkar inte avta – snarare tvärtom.

På den folkkäre artistens Instagram har man kunnat se hur han tillbringat allt mer tid i Los Angeles. Det har varit njutbara bilder i strålande solsken med vänner och bekanta. Han har helt enkelt sett ut att må väldigt bra.

Avslöjar stora framtidsplaner

Anledningen bakom den lyckade tiden i Los Angeles verkar också vara jobbrelaterad. Det går att tolka in efter ett nyligen upplagt klipp där Magnus berättar att nya låtar kommer att släppas – inom kort. Ett efterlängtat besked från en av Sveriges mest folkkära artister.

Hör Magnus själv berätta om nyheterna i inlägget här nedanför.

Vi har saknat dig på scenen, Magnus. Nu ser vi fram emot att höra din nyproducerade musik. Gilla gärna om du också ser fram emot ny musik från Magnus, och dela så att fler får ta del av dessa glädjande nyheter!