Mello-stjärnan Renaida Brauns stora glädjebesked – efter canceroperationen

Artisten Renaida Braun diagnostiserades med cancer och tvingades genomgå en operation.
Nu ger 22-åringen ett stort glädjebesked – att hon kommer inte behöva genomgå strålbehandling.
För några veckor sen visste jag inte hur det skulle sluta men skulle aldrig kunna tro att det skulle gå så här ofattbart bra! Vet inte vad jag ska säga förutom tack” skriver Renaida på Instagram.

Det var i början av oktober som artisten Renaida Braun gick ut med att hon diagnostiserats med cancer.

Diagnostiserades med cancer

22-åringen opererades för den elakartade tumören och efteråt berättade hon att operationen gått bra.

”Där krysset är sitter en elakartad cancertumör och idag opererar vi bort den. Hoppas hoppas att ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning”, skrev Renaida då på Instagram.

Renaida deltog i Idol 2016 och ställde upp i Melodifestivalen 2018. Då bar det hela vägen till final, via andra chansen, där hon slutade på sjätteplats. Sedermera har hon även deltagit ”Stjärnornas stjärna”.

Renaida Brauns stora glädjebesked

Nu, drygt två veckor efter operationen, ger 22-åringen ett rejält glädjebesked.

Cancern har inte spridit sig och för tillfället behöver hon inte fortsatt vård. Då läkarna tror att tumören är helt borta behöver hon därför inte heller strålbehandling.

”Asså kan ni fatta?? Så glad och tacksam, vilket jävla klimax. För några veckor sen visste jag inte hur det skulle sluta men skulle aldrig kunna tro att det skulle gå så här ofattbart bra! Vet inte vad jag ska säga förutom tack”, skriver Renaida på Instagram.

Under de kommande fem åren kommer Renaida fortsatt att gå på kontroller varje månad. Först då kommer hon bli helt friskförklarad.

”Så otroligt tacksam”

Mängder av personer, bland dessa Hanna Ferm, Anton Hagman, LaGaylia Frazier och John Lundvik, skickar sina hälsningar till Renaida i kommentarsfältet.

Hon passar även på att tacka för det stora stödet under den tuffa tiden.

”Jag är så otroligt tacksam och verkligen sprudlar av glädje just nu. Vill krama varenda en utav er. Trodde aldrig att jag hade så många underbara människor omkring mig”, skriver Renaida Braun på Instagram.

View this post on Instagram

🧡 ??🧡

A post shared by Renaida (@renaida) on

Vilket fantastiskt besked, vi är så glada för din skull Renaida! Lämna gärna din hälsning till henne i kommentarsfältet på Facebook!