Anna Bergendahl i tårar efter Mello-finalen – här är hennes framtidsbesked: ”Jag tror inte jag…”

Anna Bergendahl slutade på tredjeplats i Melodifestivalen 2020 och bröt ihop i tårar efteråt, men det av lycka skriver Aftonbladet.
Nästa år tvekar hon däremot på att delta

Anna Bergendahl var tillsammans med Dotter två av förhandsfavoriterna till att vinna Melodifestivalen 2020. Men det slutade med en stor skräll.

The Mamas, som även var med förra året som kör till John Lundvik, tog hem segern med minsta möjliga marginal. De stod som segrare endast en ynka poäng före Dotter.

The Mamas segrade i Melodifestivalen

Anna Bergendahl gjorde succé med låten ”Ashes to Ashes” förra året och slutade då på tionde plats. Trots det blev den en stor hit och spelades på radiostationer över hela landet.

Trots en tredjeplats var hon väldigt nöjd med sin insats – och hyllar The Mamas. Strax efter kamerorna slocknat bröt hon ihop i tårar i Aftonbladets sändning. Men det var tårar av glädje för The Mamas.

– Jag blev så himla glad för The Mamas, och insåg att jag har vunnit så mycket i mitt liv. Och publiken i kväll var helt fantastisk. Jag är så lyckligt lottad. Det här är bara glädjetårar, säger Bergendahl till Aftonbladet.

Bildkälla: Youtube/SVT

28-årige Bergendahl studerar till läkare och har tagit en paus från studierna för att fokusera på Melodifestivalen.

Anna Bergendahls Mello-besked

Men nu berättar hon att det mest troligt inte blir något framträdande i den folkkära tävlingen nästa år.

– Jag tror inte jag kommer ställa upp nästa år, men man ska aldrig säga aldrig. Nu ska vi ut och spela och släppa ny musik och se vad som händer med den här låten, säger Bergendahl till SVT.

Tycker du att rätt låt vann, eller var någon anna förtjänt av att ta hem segern i Melodifestivalen?

Lämna gärna din åsikt i kommentarsfältet och dela vidare!