Foto: SVT/Instagram

Anna Bergendahls nya känslosamma löfte – efter stora succén i Melodifestivalen 2020

Efter stora succén i Melodifestivalen 2020.

Här är Anna Bergendahls nya, känslosamma löfte till tv-tittarna.

Det gick vägen – favoriten höll i Göteborg. Anna Bergendahl är klar för final i Melodifestivalen 2020 med bidraget ”Kingdom come”.

”Kan någon snälla förklara för mig vad som hände igår? Är mållös och kan bara säga TACK”, skriver Anna Bergendahl, 28 i ett känslosamt inlägg på sociala medier.

Med sig på scenen har hon också många dansare, och hon har i tidigare intervjuer hyllat både dem och koreograferna Zain Odelstål och Dennis Bröchner som ligger bakom numret.

– Den har ett tempo, driv och budskap. Jag tycker numret blev väldigt väldigt fint, efter mina koreografer Zain Odelstråls och Dennis Bröchners jobb. Kanske att det finns lite Eurovision-vibbar där, men beror helt på startfältet, tur och tajming och det är absolut för tidigt att säga nånting om det nu, sade Anna Bergendahl till Nöjeslivet inför avgörandet på frågan om bidraget skulle passa i den stora Eurovision-finalen.

LÄS MER: Anna Bergendahls stöd i Melodifestivalen 2020

Anna Bergendahls löfte efter succén

På Instagram ger Anna också ett löfte till tittarna – i nästa inlägg ska hon tacka med ”en hel novell”.

LÄS MER: Anna Bergendahl om kollapsen – vill sprida kunskap

”Bakom detta nummer står så många underbara människor, men det tacket är en hel novell så det tar jag i nästa post. JAG ❤️❤️❤️ ER”, skriver hon i ett känslosamt inlägg på sociala medier efter avgörandet.

Anna Bergendahl klar för final i Melodifestivalen 2020 med ”Kingdom come”

Efteråt har den tacksamma Anna Bergendahl också lagt upp den här tackvideon till alla tittare som uppskattat hennes framträdande:

View this post on Instagram

TACK!!!!! ❤️❤️ #kingdomcome

A post shared by Anna Bergendahl. (@annabergendahlofficial) on

Dela gärna vidare om du hejar på Anna i finalen!

TV: Artister med flest segrar i Mellon