Anton Hagman om att ha alla odds mot sig – efter favoriternas fall: ”Definitivt blivit skakad”

Anton Hagman siar om vem som slår ut honom i Mello. Foto: Wikkicommons/Jan Ainali/Instagram

Med ”Kiss you goodbye” tog sig Anton Hagman in i svenska hjärtan när han tog sig till final genom Andra chansen, för två år sedan. Sedan dess har det varit tyst men nu återvänder artisten till årets Melodifestival med en kärlekslåt.

Årets Melodifestival har bjudit på flera skrällar där just unga killar har åkt ut i tävlingen. Både Oscar Enestad och Omar Rudberg, från tidigare gruppen FO&O fick se sig slagna i sina deltävlingar.

Att Anton också tillhör samma åldersgrupp erkänner han, gör honom lite orolig.

– Jag har definitivt blivit skakad. Jag har varit helt säker på de som skulle gått vidare och sen gjorde de inte det. Men jag försöker att inte ha fokus på det, säger Anton Hagman till Nöjeslivet.

Största rivalen

Även denna deltävling kommer bjuda på debutanter såväl som veteraner, och det största hotet som står i vägen för Anton Hagman, har han redan siktat in sig på.

– Han är ung, söt och har skitbra röst. Va mer kan man önska sig, säger Anton Hagman om sitt största hot inför lördagens deltävling till Nöjeslivet.

Deltagaren som Anton Hagman menar är 15-åriga stjärnskottet Bishara, som upptäcktes av Laila Bagge när han hade lagt upp flera sångklipp i sociala medier.

Sedan dess har framgången varit ett faktum för Bishara som nu även gör Melodifestival debut.

Så här såg det ut för två år sedan när Anton Hagmans senast var med i Mello. Foto: Jan Ainali/Wikkicommons

Hyllningen till kärleken

I stället ligger fokuset på att göra en kärlekshyllning till flickvännen under framträdandet.

– Låten är inspirerad av henne och våra upplevelser. Jag tror att det alltid finns en person som man vet att man ska vara med. Man ska kämpa och vara kvar vid personens sida i vått och torrt.

Paret har varit tillsammans i tre år och precis som alla förhållanden har det inte alltid varit en dans på rosor.

– Alla går igenom saker tillsammans, alla gör misstag. Det går upp och ned. Men vi är definitivt starkare idag, säger Anton Hagman.

Vad tror ni om Anton Hagmans siande? Lämna en kommentar på vår Facebooksida och tryck på gilla-knappen för att önska Anton lycka till. 

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

Exit mobile version