Bara dagar innan Melodifestivalen – Tommy Körbergs fräcka ålderspik till Jan Malmsjö

Tommy Körberg, är en man som inte behöver någon närmare presentation. Tre gånger har han varit med i Melodifestivalen och vunnit två gånger. Inför lördagens andra deltävling får han frågan om hans nästa medverkan i Mello – som hänger på Jan Malmsjö

– Nu måste jag kanske vänta 20 år, säger Tommy Körberg när han gästar ”Go´kväll” i SVT.

Andra deltävlingen av årets Melodifestival bjuder på såväl debutanter och veteraner i vanlig ordning. En av de mest erfarna deltagarna på lördag är Jan Malmsjö. Den 86-åriga artisten och skådespelaren kommer sjunga om att leva livet.

En vän till Jan och också etablerad artist i sammanhanget är Tommy Körberg.

Tommy Körberg avslöjar att han tackade nej till årets Mello.. Foto: Youtube/TV4

Under onsdagskvällen gästade han ”Go´kväll”. Då fick han frågan om han kände sig sugen på att komma tillbaka till Melodifestivalen, nu när tävlingen är igång.

– Jag fick en låt som var väldigt bra men jag kan ju inte vara med då jag är ute med Lola. Men det kommer mer chanser. Det hänger ju på om det framförallt är bra låtar, säger han i programmet.

Passningen till Jan Malmsjö

Tommy Körberg är just nu aktuell med turné genom landet med sin föreställning ”Lola”. Men det är mer än bara showen som står i vägen för hans comeback i Mello.

Inför lördagens deltävling passar Tommy Körberg på att skicka en syrlig pik till Jan Malmsjö.

– Men nu är ju Jan Malmsjö med. Jag tänkte att jag skulle få vara äldst, men Owe Thörnqvist var med för två år sedan och nu är Janne med. Så nu måste jag ju vänta 20 år, säger han och skrattar.

Tommy Körberg skickar en pik till Jan Malmsjö inför Mello. Foto: Youtube/TV4

Vi längtar tills vi får se dig igen i Melodifestivalen Tommy! Tryck på gilla-knappen om du saknar Tommy Körberg i Melodifestivalen.

LÄS MER: Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]