Bara timmar innan finalen – Malou Prytz avslöjar hemligheten bakom sitt bidrag

Presenteras av:

Malou avslöjar hemligheten bakom låten. Foto: Stina Stjernkvist /

I Malmö presenterade sig Malou Prytz på ett storslaget sätt för svenska folket. När hon tog sig raka vägen till finalen, var det ingen som hade räknat med hennes framfart.

Men tittarna visste bättre och nu får vi se henne göra sitt bidrag ”I do me” ännu en gång. Och minnet från deltävlingen sitter fortfarande kvar för Malou.

– Jag var jättechockad. Jag trodde inte ens att jag skulle gå vidare från topp fem. Jag bara stod där och gapade, helt mållös. Det var en fantastisk känsla och ett minne för livet, säger Malou Prytz till Nöjeslivet.

Malou Prytz skrällde sig till finalen. Nu avslöjar hon hemligheten bakom låten. Foto: Stina Stjernkvist /SVT

Malou Prytz om hemligheten: ”Lite av en slump”

Och låten är verkligen speciell.

Nu avslöjar artisten den fina hemlighet bakom bidraget och gänget som står bakom bidraget – nämligen bara kvinnor.

– Det var lite av en slump. Först var tanken att bara låtskrivarna skulle vara tjejer eftersom låten kom till under ett låtcamp. Men sen började vi tänka att även koreograf och stylist vore kul om de också var tjejer.

Att det just är tjejer bara i teamet, ser Malou som en stor fördel.

– Det är väldigt enkelt att jobba med tjejer och det är ett bra samarbete. Det blir väldigt lätt tryggt och det känns som en familj, säger Malou Prytz till Nöjeslivet.

Malou vågar inte hoppas på en vinst men berättar om nervositeten inför finalen. Foto: Wikkimediacommons

”Skulle vara hur stort som helst”

Men en vinst i hela tävlingen, är ingenting som hon vågar hoppas på.

– Det vore helt ofattbart att vinna och det skulle betyda allt. Jag sa att bara ta mig till finalen skulle vara hur stort som helst, men att vinna skulle verkligen vara hur stort som helst. Men nu fokuserar jag bara på att prestera och göra mitt bästa. Jag försöker att bara låta det gå som det går, säger Malou Prytz till Nöjeslivet.

Vilken starkt och viktigt intiativ att bara tjejer står bakom ett helt bidrag! Du är fantastisk Malou! Tryck på gilla-knappen för att önska henne lycka till i finalen!

Unga doldisen om nerverna inför Mello – nu avslöjar Malou Prytz hemliga stödet bakom scenen

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

Exit mobile version