Dotters coola show i Melodifestivalen 2021-finalen – kampen mot plågorna på scenen: ”Det är så irriterande”

Johanna ”Dotter” Jansson, 33, har drabbats av en nackskada.
Förra årets tvåa i Melodifestivalen störs inför finalen 2021.
– Det är så irriterande, säger hon till Aftonbladet.

Johanna Jansson gjorde stor succé redan förra året i Melodifestivalen. Hennes ”Bulletproof” slutade tvåa, bara en poäng bakom segrarna The Mamas.

Men inför årets final störs artisten.

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Hon har under veckans repetitioner haft på sig en nackkrage mellan tagningarna. Anledningen är att hon drabbats av någon form av skada.

– Jag vet inte, det har varit så himla mycket med min nacke nu så jag är ganska trött. Jag vill typ bara sova, man blir väldigt trött när man har ont någonstans. Jag tror att jag glömde bort mig själv lite, vad jag höll på med, så jag tappade några steg. Men det kändes som att det började bra och slutade bra, säger hon på pressträffen på fredagen, uppger Aftonbladet.

Plågorna har inte släppt och hon har i veckan uppsökt vård av i form av bland annat sjukgymnastik. Det har påverkat henne vid scenrepen inför lördagens sändning.

STOCKHOLM 20210312 Dotter (med låten ”Little tot”) under pressträffen efter fredagens genrep inför lördagens final i Melodifestivalen. Foto: Henrik Montgomery / TT

– Jag fick precis nu en behandling, det har fortfarande inte släppt. Det är som att jag har tusen knutar som förflyttar sig runt till olika ställen. Så det är inte helt bra.

Klart är att det är ett störningsmoment hon inte ville ha på scen i den direktsända finalen som avgörs på lördagen i SVT1.

– Det är så irriterande. Det skulle inte förvåna mig om det här släpper på söndag morgon. Jag har lite otur, tyvärr, säger hon till Aftonbladet.

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Vad tycker du om finalen i Melodifestivalen – är Dotter din vinnare i år? Skriv gärna en kommentar och dela vidare på Facebook!