Edward Bloms vrede mot Liamoo – direkt efter Melodifestivalen 2018

Liamoo gick vidare till den stora finalen i Melodifestivalen.

Men precis efter beskedet att han gått vidare gick Edward Blom till attack mot Göteborgs-artisten.

Liamoo, eller Liam Thomassen som han heter, var inför kvällens Mello-deltävling i Göteborg en av förhandsfavoriterna att gå vidare till den stora finalen i Stockholm. På scenen framförde han låten ”Last Breath”.

– Låten är metaforisk. Den handlar inte nödvändigtvis om att ha begått misstag. Det är mer: Om jag skulle vara nära döden, hade jag gjort mig förtjänt av att få din hjälp då? sa han till SVT inför kvällens deltävling.

Liamoo höll för favorittrycket och gick tillsammans med Samir & Viktor vidare till finalen i Stockholm. Men alla var inte nöjda med resultatet.

Liamoo gick vidare till final. Bildkälla: Skärmdump/SVT

”Är inte schlager”

Edward Blom, som tävlade med sin låt ”Livet på en pinne” förra veckan, ansåg att låten inte var tillräckligt mycket Melodifestivalen.

”Rapp är ingen schlager”, skrev han på Twitter.

Förutom Liamoo och Samir & Viktor är även Benjamin Ingrosso tillsammans med John Lundvik vidare till finalen. Nästa deltävling hålls i Malmö nästa lördag.

Melodifestivalen 2018: Artister, låtar, städer, tider, datum och biljetter

Håller du med Edward Blom? Eller tyckte du att det var rätt att Liamoos bidrag gick vidare? Skriv dina tankar och åsikter i kommentarsfältet och dela vidare!