Efter Christer Lindarws starka kritik — nu ryter Fab Freddie ifrån

Kakan Hermansson lade upp en bild på Instagram där hon uttryckte hur mycket hon tycker om ”Fab Freddie”. Detta kommentarsfält fick väldigt mycket kärlek, men även kritik av Christer Lindarw. Han påstod att det var mycket som saknades för att det skulle blivit en bra insats. Detta har fått Freddie att ryta ifrån.

”Fab Freddie” har fått utstå mycket kritik under Mello-säsongen. En av de som istället har hyllat honom är Kakan Hermansson via sin Instagram.

@fabfredddie ❤️❤️❤️❤️❤️ forever

A post shared by Kakan Hermansson (@rnbhermansson) on

”Ka-ta-strof”

Christer Lindarw har delat med sig i kommentarsfältet av bilden att han inte håller med Kakan. Han skriver bland annat att Freddie saknar timing, talang och utstrålning. Expressen har talat med Freddie och han tycker kommentaren är jättetråkig.
– Väldigt tråkigt att Christer, som den paljettmästare han är, inte kunde se att mitt glitter i Mello stod för att alla människor ska våga vara sig själva fullt ut. Samma kamp som jag tror han fört under stora delar av sitt liv, säger ”Fab Freddie”.

Många kända och privatpersoner som också kommenterar bilden anser att det var manuset som borde varit bättre. Det råder dock många delade meningar om var problemet låg.

Väldigt onödigt att trycka ner någon som bara är sig själv. Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.