Efter succén – här är John Lundviks ärliga ord om stora livsförändringen: ”Alla mynt har två sidor”

John Lundvik överröses med kärlek efter segern i Melodifestivalen.

Men uppmärksamheten innebär både för- och nackdelar.

– Alla mynt har två sidor, och det är klart att i och med framgången blir privatlivet mindre och mindre, säger han till Nöjeslivet.

Efter flera års slit fick till sist John Lundvik sitt stora genombrott som artist. Vinsten i Mello betyder att han i dag får göra det han under så många år bara drömt om.

– Det har hänt extremt mycket, både som professionell och som människa. Det här har på något sätt blivit en kick off där allting man drömt om är sant, och har blivit sant. Vinsten har gjort att man nu gör allt det man vill göra, säger han till Nöjeslivet.

FOTO: Newsner

John Lundvik om uppmärksamheten. Privatlivet blir mindre och mindre

Redan när han debuterade i Melodifestivalen med ”My Turn” märkte han hur intresset för hans person ökade. Men det går ändå inte att jämföra med all den uppmärksamhet han fått efter segern med ”Too late for love”.

– Det är inte bara en som kommer fram utan det är sju av tio när man går i folkmängder. Det har blivit så enormt häftigt. Att det har blivit en typ av kärlek där folk vill komma fram och säga något snällt.

FOTO: Newsner

Är det bara positivt?

– Alla mynt har två sidor, och det är klart att i och med framgången blir privatlivet mindre och mindre. Man är inte längre privat när man går ut. Du är inte längre privat när du sitter och pratar med människor. Man vet aldrig vad folk snappar upp eller om någon tar en bild. Den påpassningen har man ju aldrig haft innan, säger Johan Lundvik till Nöjeslivet.

Han poängterar dock att han uppskattar all den kärlek han får.

– Än så länge har det varit väldigt positivt, och det är väldigt kul att det har blivit som det blivit. Att det är av kärlek som folk kommer fram, och inte tvärtom.

John förtjänar verkligen all framgång. Dela gärna om du också vill att John Lundvik ska vinna Eurovision Song Contest!

Eurovision song contest 2019: Final, vinnare och resultat