Glädjebeskedet: Jon Henrik Fjällgren klar för Melodifestivalen

I debuten för tre år sedan tog han folket med storm och slutade tvåa. För två år sedan följde han upp succén med en ny pallplats – och slutade trea.

Nu är den populäre artisten Jon Henrik Fjällgren klar för Melodifestivalen 2019, skriver Aftonbladet.

Ja, att Jon Henrik Fjällgren har gått hem i de svenska stugorna under Melodifestivalen råder det inga tvivel om. 2015 blev det som bekant en andraplats bakom vinnaren Måns Zelmerlöw, och året därpå slutade han trea efter Robin Bengtsson och Nano.

Och efter de dubbla triumferna med låtarna ”Jag är fri (Manne leam frijje)” och ”En värld full av strider”, har SVT ryckt i Jon Henrik Fjällgren för att få tillbaka honom till Melodifestivalen en tredje gång.

Nu verkar det alltså vara klart.

Jon Henrik klar för Melodifestivalen

Den tidigare ”Talang”– och ”Let’s Dance”-vinnaren är enligt Aftonbladet klar för Melodifestivalen 2019 – med siktet inställt på den där vinsten.

– Ja, han har hittat rätt låt nu, säger en källa till Aftonbladet.

Och liksom tidigare år, blir det naturligtvis i form av jojk.

Flera artister klara för Melodifestivalen 2019

Sedan tidigare ska flera andra artister också vara klara för den prestigefulla tävlingen, som drar igång i början av 2019.

I startfältet hittar vi, enligt Aftonbladets källor, förutom Jon Henrik också namn som Arvingarna, Wiktoria Johansson och Ann-Louise Hanson.

Ser du fram emot att uppleva Jon Henrik Fjällgren en tredje gång i Melodifestivalen? Dela vidare om du också tror att det blir succé!

jon henrik fjällgren, melodifestivalen
Foto: Henrik Montgomery / TT