Gunilla Persson plockar fram mikrofonen i studion och sjunger – så låter Hollywoodfruns sångröst

Gunilla Persson sjunger. Foto: TT/SVT/Youtube, TV3

Gunilla Persson sjunger. Foto: TT/SVT/Youtube, TV3

Gunilla Persson gör debut i Melodifestivalen 2024 på lördag.
Redan i succéserien ”Svenska Hollywoodfruar” fick tittarna höra hennes unika sångröst – här kan man se klippet från TV3-programmet!

Många är nyfikna inför lördagens direktsändning från Växjö.

Då förvandlas nämligen Melodifestivalen 2024 till Gunilla Show.

Tv-personligheten Gunilla Persson gör då debut i tävlingen med sitt bidrag ”I Won’t Shake (la la Gunilla)” som är skriven av tidigare Mello-vinnaren Fredrik Andersson (”If I Were Sorry”).

Artister som Clara Klingenström och Kim Cesarion får ursäkta – i startfältet i deltävlingen på lördag är det bidraget med startnummer fem som alla väntar på att få höra.

Och på lördagkvällen är det alltså dags! Tv-tittarna i Sverige har dock kunnat få ta del av den tidigare fotomodellens sånginsatser tidigare.

Redan när Gunilla medverkade i succéserien ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3 och Viaplay fick tv-tittarna höra ett smakprov på hennes sångröst. I klippet nedan får tittarna följa med Gunilla in i studion, då hon spelade in en sång i just ”Svenska Hollywoodfruar” för inspelning av sången ”Firework” som man kan höra här.

Hör Gunilla Persson sjunga här:

Gunilla Persson om Melodifestivalen: ”Jättehäftigt”

Ända sedan Gunilla Persson blev klar för Melodifestivalen har allting handlat om Hollywoodfruns medverkan.

Själv ser hon mycket fram emot att få ställa sig på schlagerscenen som tidigare under åren huserat storheter som Björn Skifs, Siw Malmkvist, Tommy Körberg och Carola Häggkvist.

– Det är jättehäftigt. Häftigt är rätt ord, för det här är något man aldrig hade tänkt göra i sitt liv. Men här sitter jag nu, snart är det jul, och jag ska tävla i Europas största tävling för musik, har Gunilla Persson tidigare sagt till Nöjeslivet.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20240212 Gunilla Persson deltar i Melodifestivalen. Foto: Henrik Montgomery / TT

Gunilla Perssons nya tv-planer efter Melodifestivalen

När Persson på tisdagskvällen gästade TV4:s ”Efter fem” avslöjade hon dessutom för programledaren Anna Brolin att det har planer på ett nytt tv-program – efter Mellon.

– Det finns ett program som är på gång, det heter ”Bröllop för Gunilla”, säger Persson i TV4:s ”Efter fem”.

Gunilla Persson förklarade att hon nu är redo att möta kärleken igen, och att detta kommer bli huvudfokus i det nya programmet.

Fotnot: Mellan torsdag-lördag kan man smyglyssna på Gunillas Mello-bidrag via SVT Play här.

Vi säger stort lycka till inför lördag till Gunilla, och alla andra artister!

Gunilla Persson och ”I Won’t Shake (la la Gunilla)” tävlar med startnummer fem i Melodifestivalens tredje deltävling lördag 17 februari klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version