Här gör Arvingarna succé i Melodifestivalen – alla FYRA

Tommy Carlssons frånvaro i Arvingarna var förra veckans stora snackis. Carlsson hade nämligen sedan ett par år tillbaka bokat in en semesterresa till Florida med familjen, vilket krockade med Arvingarnas medverkan i Melodifestivalen.

Men ikväll var han tillbaka på scenen.

För Tommy Carlsson, som landade i Sverige i måndags, har det varit en hektisk vecka.

– Ja, det ska jag inte sticka under stol med. Just att vi har fått ändra på lite. Visst, det fanns en plan redan innan. Men de andra har kört in sig på tre. Det är inte stora förändringar men ändå en del grejer, säger han till Nöjeslivet inför lördagens Andra chansen.

– För mig är det helt nytt att köra det på riktigt. Så det är klart att vi har fått repa mycket med de nya grejerna.

FOTO: TT

Tommy Carlsson i Arvingarna: Det var lite jobbigt

Tidsskillnaden har också ställt till det en del för Tommy i veckan.

– Vi åkte upp till Stockholm i tisdags förmiddag och så direkt in i replokalen. Jag kan säga att efter tisdagen när jag skulle gå och lägga mig, så kunde jag inte sova. Jag tror jag låg och vred mig till strax innan tre på natten. Då var jag i Floridatid, det var lite jobbigt, säger han och skrattar.

För Tommy blev semestern i Florida särskilt lyckad. Inte bara kunde han och hustrun fira, de fyller 50, respektive 40 år. Hela familjen fick även se Arvingarna gå vidare till Andra chansen.

– Min son lyckades med några kompisar hemma koppla upp sig på en länk. Så vi trängde ihop oss runt hans iPadf. Det var mitt på dagen där i Florida, det kändes lite lustigt. Men det var jättekul, säger han.

Och ikväll fick alltså Tommy Carlsson själv vara med i händelsernas centrum.

– Nu blir det mer som det ska vara. Arvingarna på rad, så som vi stått förut. Jag tycker det känns kanon.

 

Välkommen tillbaka Tommy! Dela artikeln om du vill se Tommy och de andra Arvingarna i den stora finalen i Friends arena!

LÄS MER: Allt om Melodifestivalen 2019

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

Exit mobile version