Här tar The Mamas över Mello-finalen – med fantastisk skönsång som får hela arenan att jubla

The Mamas tog sig hela vägen till final i Melodifestivalen.
Och när det väl var dags för show på Friends Arena i Stockholm blev ingen besviken.
Den hyllade trion framförde låten ”Move”, och fick hela arenan att dansa loss.

The Mamas är numera vana vid framträdanden på stora scener. I fjol körde trion i John Lundviks Melodifestival-bidrag ”Too late for love”, en låt som skickade dem hela vägen till Eurovision Song Contest.

The Mamas i Melodifestivalen

Trion var först ut i den första deltävlingen av Melodifestivalen 2020 och det var inget snack om saken. The Mamas tog sig raka vägen till finalen på Friends Arena i Stockholm – och i kväll var det så dags för show.

Foto: Christine Olsson/TT

The Mamas med låten ”Move” såg till att ge publiken en rejäl show med sin sång och svängiga dansrörelser.

Stödet från John Lundvik

Trion var som sagt med och sjöng med John Lundvik i både Melodifestivalen och Eurovision. På plats på Friends Arena fick de också sällskap av den förre Eurovision-deltagaren, som stöttar sina före detta scenkompisar.

– Han har sagt att vi ska njuta i stunden. Det är så lätt att när man går igenom detta så är man bara i bubblan. Så han tipsade oss att bara njuta, ha kul, inte stressa, och göra det vi är bra på, berättade en Loulou Lamotte, en av medlemmarna i The Mamas, för Aftonbladet.

Vilken fantastisk sång The Mamas bjöd oss på! Vad tyckte du om deras uppträdande? Och tycker du trion ska representera Sverige i Eurovision?

Lämna gärna din åsikt i kommentarsfältet och dela vidare!