Internationella jättehyllningen till Nanne Grönvall: Nu bjuds hon in till Hollywood

Nanne Grönvall kom sist i sin deltävling i Melodifestivalen 2020.

Men i Hollywood är hon en vinnare.

Här är internationella jättehyllningen i amerikansk tv – till svenska schlagerdrottningen.

Nej, det blev inget avancemang i Melodifestivalen 2020 för veteranen Nanne Grönvall.

Hennes bidrag ”Carpool karaoke”, där hon sjunger om en återkommande programdel i tv-programmet ”The Late Late Show”, slutade sist. I tv-programmet bjuder tv-profilen James Corden in världskända artister såsom Paul McCartney att sjunga med i deras egna låtar, samtidigt som de kör runt i Los Angeles.

Nu bjuds Nanne in – till Hollywood! Efter att ha sjungit ”Jag vill sjunga Carpool karaoke med James Corden” i schlagern ser det nu alltså ut att kunna bli verklighet.

MALMÖ 20200220 Nanne Grönvall som tävlar med låten ”Carpool Karaoke” under en pressträff med deltagande artister inför deltävling fyra av Melodifestivalen i Malmö Arena i Malmö. Foto: Johan Nilsson / TT

I tv-programmet förklarar James Corden nämligen att han har sett Nannes bidrag från Melodifestivalen – och han är förkrossad över att hon åkte ut.

– Nanne, jag kan inte göra något åt att du åkte ur tävlingen, men nästa gång jag är i Sverige eller du råkar vara i Los Angeles, sök upp mig, eller så söker jag upp dig, säger Corden i programmet.

Foto: Youtube

Det amerikanska tv-programmet The Late Late Show with James Corden förklarar även ordentligt vad Melodifestivalen är. Dessutom redovisas också att det var artisterna Hanna Ferm och Victor Crone som gick direkt till final.

Inför Melodifestivalen berättade Nanne Grönvall för Nöjeslivet vad låten betyder för henne:

– Den betyder glädje! Jag vill att folk ska bli glad av låten, och skrev den själv efter att ha tittat på de här avsnitten, jag har blivit glad av att se det. Det baseras ju på att programledaren sitter i bilen och har gäster med sig. Och så spelar de gästernas musik sjunger. Det är ett fantastiskt avsnitt med Paul. Jag blev så glad utifrån det kändes det jättebra… hoppas de som tittar på Mello att de känner att de ska bli glada av den. Det är stund av glädje och bekymmerslöshet.

Här kan man se klippet från amerikansk TV när Nanne Grönvall bjöds in till James Cordons ”Carpool karaoke”:

Dela gärna vidare för att lyckönska Nanne!