John Lundviks familjelycka – här är hans nya barnbesked

För John Lundvik är kärleken till familjen störst av allt.

Nu ger tvåbarnspappan besked om framtiden.

– Det finns knappt tid att ses just nu, säger han till Nöjeslivet om beslutet.

Tvåbarnspappan John Lundvik har gjort succé på senare år. Med Mello-låten ”My Turn” slog han igenom hos de svenska folket 2018. I år följde han upp med att vinna hela Melodifestivalen med sitt bidrag ”Too late for love”.

– Det har hänt extremt mycket, både som professionell och som människa. Det här har på något sätt blivit en kick off där allting man drömt om är sant, och har blivit sant. Vinsten har gjort att man nu gör allt det man vill göra, säger han till Nöjeslivet.

Segern innebär en hel del uppmärksamhet. Men Lundvik svävar inte i väg, och det tack vare sambon Jotta och barnen Naomi, 4, och Michael, 2.

FOTO: SVT/Stina Stjernkvist

John Lundviks familj på plats i Eurovision i Israel

För John betyder familjen allt.

– Så är det. De betyder enormt mycket för vi har så roligt ihop. Jag har utvecklats både som människa och artist sedan jag fick barn. För man är inte längre huvudpersonen i sin egen film. Det är ett ganska sunt tänkande när man är artist. Även om man inte säljer slut så har man alltid en familj att gå tillbaka till, säger John Lundvik.

Stora delar av familjen var också på plats i Israel för att stötta John. Mamma Jane och pappa Johan, broder Eric och sambon Jotta.

FOTO: Emilia Rosengård/Newsner

John Lundvik om barn: Just nu fungerar det bra med två

Barnen fick dock stanna hemma. Men under Eurovision var de ändå med på sätt och vis. Dotterns mjukisdjur ”Benny-Lenny” var nämligen med John i ”green room” under sändningen.

Det är ingen underdrift alltså att påstå att familjen betyder mycket för John. Men det finns i dagsläget inte några planer på att familjen ska bli större.

– Nej, det finns knappt tid att ses just nu. Så just nu fungerar det bra med två, säger han och skrattar.

Så fint att få höra om Johns kärlek till sin familj. Dela gärna om du också tycker John är en fantastisk, men också ödmjuk artist!

Eurovision song contest 2019: Final, vinnare och resultat