Kikki Danielssons nya glädjebesked – efter den svåra tiden i sjukbädden

Det var i november som folkkära artisten Kikki Danielsson snubblade – och skadade foten illa.

Så pass illa att hon tvingades till snabb operation på tre ställen. Efteråt har hon fått beskedet att rehabiliteringen troligen måste fortgå i uppemot ett år, och många är de fans har hört av sig och skrivit lyckönskningar till Danielsson i sociala medier.

– Operationen idag gick bra. Får räkna med upp till 1 års rehabilitering. Något tungt just nu, skrev hon efter operationen.

Därefter har hon varit sängliggandes hemma i Bollnäs – men i dagarna har ”Så mycket bättre”-aktuella Kikki, som också tävlar i Melodifestivalen om en månad, kommunicerat ett riktigt glädjebesked i sociala medier.

Foto: TV4

Kikki Danielssons höst har varit en riktig bergochdalbana. Först hyllad unisont av svenska folket efter sin insats i TV4:s storprogram ”Så mycket bättre”.

Men sen – strax innan hon presenterades som en av deltagarna i Melodifestivalen 2018 – skadade hon foten på tre ställen och tvingades till operation. Veckorna har gått och Kikki har själv i sociala medier beskrivit hur hon varit sängliggandes i hemmet.

– I dag har det på riktigt känts som om jag sitter i husarrest. Gipset har blivit för stort, eftersom fotens svullnad över tårna gått ner. Törs nästan inte lämna säng eller soffa alls, skrev hon i mitten på december.

Sakta men säkert har Kikki Danielsson dock tagit sig tillbaka – och nu har hon äntligen kunnat ta sina första steg utomhus sen skadan!

– NÄÄ, Nu får det va Nog med enbart”Inomhusliv” Jag Längtar ut, så Idag var Första Dagen då jag Handlade Mat Själv. Sonen höll koll p mig, så jag inte snubbla bland hyllorna. NU: Rehab hemma, å jag kämpar p cykel å jag kommer längre å längre för Varje Dag, skriver Kikki på Instagram.

Nu håller fansen tummarna för att rehabiliteringen ska fortgå som planerat, och att Danielsson kan prestera så gott som möjligt i återkomsten till Melodifestivalen 3 februari i Karlstad.

– Årets låt heter Osby Tennessee och den handlar om mig – den lilla tjejen från Osby som tog sig hela vägen till Nashville. Så det blir min biografi på tre minuter, säger Kikki Danielsson, som kom trea i Eurovision 1985 med ”Bra vibrationer”, till Sveriges Radio.

Dela gärna vidare och önska Kikki fortsatt lycka till i rehabiliteringen!