Kryptiska beskedet: Då kan Måns Zelmerlöw göra efterlängtad comeback i Eurovision

Han vann hela Melodifestivalen och Eurovision 2015 med ”Heroes”. Måns Zelmerlöws meriter i båda tävlingarna är långa och nu ger han ett överraskande besked, som får fansen att hoppas att han mycket snart kan stå på Eurovision scenen igen.

Måns Zelmerlöw vann hela Eurovision song contest bara tre år efter att Loreen tog hem vinster för Sverige med sin ”Euphoria”.

Sedan dess har Måns både lett Eurovisions song contest, tillsammans med Petra Mede 2016 och den brittiska motsvarigheten till Melodifestivalen.

Med dessa meriter i bagaget är det flera fans som hoppas på att Måns snart kommer att ställa sig på den stora scenen igen.

Och kanske kan drömmen gå i uppfyllelse.

Måns Zelmerlöw: ”Vem vet…”

Under en frågestund på Instagram får Måns frågan själv om han kommer vara med på något sätt i årets Eurovision. Då kommer hans kryptiska svar.

”Vem vet …”skriver Måns med en emoji som blinkar och räcker ut tungan.

Stjärnans besked om bröllop

Mellostjärnan bor numera i London tillsammans med fästmön Ciara Janson och deras gemensamma son Albert som de fick för två år sedan.
Paret är dessutom förlovade men just när bröllopet kommer att stå, har Måns varit väldigt förtegen om.

– Men det är lite hemligt. Men det kommer inte att ske i London eller i Sverige, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.

Vi hoppas att vi snart får se dig på den stora scenen igen Måns! Tryck på gilla-knappen om du saknar Måns Zelmerlöw i Mello!