Måns Zelmerlöw avslöjar hemliga kärleksbeskedet

Måns Zelmerlöw gör efterlängtad comeback i Melodifestivalen.

I Andra Chansen uppträder han igen – med en kärlekslåt till sin fästmö Ciara Janson.

Nu ger han också besked om det stundande bröllopet, skriver Expressen.

 

Måns Zelmerlöw tog hem rubbet när han deltog i Melodifestivalen 2015 med bidraget ”Heroes”. Den folkkäre artisten fick äran att representera Sverige i Eurovision Song Contest, och där blev det ny succé då han tog hem titeln.

I kväll är Måns tillbaka på Melodifestivalens scen, då han gör veckans mellanakt. Tillsammans med artisten Dotter framför han låten ”Walk with me”.

Foto: Maja Suslin / TT /

Måns Zelmerlöw om sitt bröllop med Ciara Janson

I en intervju med Expressen berättar han att han skrev låten hemma i London. Zelmerlöw är som bekant bosatt där med sin fästmö Ciaro och son Albert.

– Det är en väldigt stor låt som handlar om hur man träffar någon som man känner direkt att ”den här personen kan jag inte vara utan”, säger Måns Zelmerlöw till tidningen, och avslöjar att låten handlar om just Ciara.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson förlovade sig 2017. Sedan dess är det nog många som undrat när de faktiskt ska gifta sig.

Nu ger han besked, om än ett rätt kryptiskt sådant. Till Expressen säger han att de bestämt datum och plats.

– Men det är lite hemligt. Men det kommer inte att ske i London eller i Sverige, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.

Måns Zelmerlöw är aktuell med ett nytt almbum i år. Och precis som i fallet med låten han framför i Melodifestivalen, är familjen hans största inspirationskälla.

– Det är mycket mer fokus på texter, jag skriver mer vardagsmässiga texter. Det blir naturligt att mycket handlar om Albert, min son, och kärleken till honom, säger Måns Zelmerlöw.

Ciara Jansons kärleksförklaring till Måns

Kärleken mellan Måns och Ciara verkar också vara starkare än någonsin. Måns som bland annat nyligen ledde den brittiska Melodifestivalen har haft ett hektiskt schema, vilket inneburit att han och Ciara tvingats tillbringa tid utan varandra.

I slutet av januari hyllade Ciara Janson sin kärlek.

– Tack gode Gud att jag hittat dig och våra perfekt matchande näsor, skrev hon på Instagram till en bild på paret.

Och Måns var snabb med att svara:

– Gud vad jag saknar dig och din perfekta näsa, min älskade.

Kul att du är tillbaka i Melodifestivalen Måns, och vilka fantastiska nyheter du bjuder på! Dela gärna artikeln om du också uppskattar Måns!

LÄS MER: Allt om Melodifestivalen 2019

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat