Världsstjärnan Mohombi avslöjar okända relationen med Arja Saijonmaa – efter alla år

På lördag är det äntligen dags för årets Melodifestival. Där möts bland andra veteranen Arja Saijonmaa och världsstjärnan Mohombi. Men det är först nu som de avslöjar hemligheten.

– Det var ett kärt återseende att få träffa Arja igen, säger Mohombi till Nöjeslivet.

Förberedelserna är i fullgång för första deltävlingen av årets Melodifestival i Göteborg. I tävlingen finns både veteraner och debutanter.

En av deltagarna är världsartisten Mohombi, med världshit som ”Bumpy ride” och har vunnit en amerikansk Grammy. Nu ska han tävla med bidraget ”Hello”, men det är inte artistens första medverkan i tävlingen.

Mohombi återvänder till Melodifestivalen 14 år senare. Foto: Pressbild

2005 medverkade han i tävlingen med sin bror Djo Moupondo, under gruppnamnet ”Group Avalon”.

Men samma år medverkade även en känd Melodifestival-veteran Arja Saijonmaa med bidraget ”Vad du än trodde, så trodde du fel”. Nu möts de igen i första deltävlingen – något som Mohombi sett fram emot.

– Det var ett kärt återseende att få träffa Arja igen. Vi var verkligen glada att träffa på varandra igen efter så många år, säger Mohombi till Nöjeslivet.

Och att Arja är en veteran i sammanhanget är ett stort plus för Mohombi.

– Jag observerar och lyssnar på det Arja har att tipsa om. Hennes erfarenhet i tävlingen är inget man kan förneka.

Möter barndomsvän i deltävling

Men Arja är inte den enda personen i tävlingen som Mohombi redan har en relation till. Populära artisten Nano är en kär barndomsvän till artisten.

– Det är kul att vi möts men också tråkigt såklart att möta sin vän, men så är ju tävlingen också. Det är skönt att redan ha några välkända ansikten som man känner igen.

Mohombi går ut som 6:e bidraget på lördag med bidraget ”Hello”.

Oj det här visste man ju inte! Men kul för Mohombi att redan ha några stöttepelare på plats! Tryck på gilla-knappen om du också kommer följa Melodifestivalen.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Allt du behöver veta om Melodifestivalen 2019

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat