Efter starka känslorna i Mello – Anna Bergendahl backar efter starka orden om Anders Bagge

På scenen står hon igen redo för att ta hem hela tävlingen.

Anna Bergendahl hoppas ta hem Melodifestivalen 2022, och för Nöjeslivet berättar hon om känslorna kring Anders Bagges medverkan.

– Jag gratulerar honom för den stora framgång han har fått i Mello, säger hon.

https://www.comeon.com/sv/casino/explore

Ännu en gång står Anna Bergendahl på scenen i Melodifestivalen.

2010 vann hon hela Mello med låten ”This is my life”, och två gånger efter det har hon fått stora hits med bidragen ”Ashes to ashes” och ”Kingdom come”.

I år hoppas artisten ta hem hela tävlingen med bidraget ”Higher power” och i en tidigare intervju med Nöjeslivet har Anna berättat om det känslosamma budskapet i låten.

 Mitt mål som låtskrivare är att förmedla hopp och tröst genom min musik. Låten handlar om en kraft som kommer när man behöver den som mest. Det kan komma utifrån eller inifrån, genom familj, djur, natur eller vad det än kan vara, har hon berättat.

Det blev känslosamt när Anna medverkade i Andra chansen. Foto: TT/SVT

Och det är också någon mycket speciell som Anna möter i Mello-finalen.

När Anna Bergendahl slog igenom i Idol, satt Anders Bagge i programmets jury.

Och just kring Anders fanns det en viss tvekan hos artisten.

Backar efter orden om Bagge

Det var under en frågestund på sin Instagram i slutet av förra året som Anna Bergendahl fick frågan från en följare vem som hon allra helst inte skulle vilja möta i Melodifestivalen.

Artisten hade ett klart besked att ge.

”Anders Bagge är ju med och han satt i Idoljuryn när jag var med för 13 år sedan. Det vore väldigt speciellt att möta honom i en deltävling”, säger hon och utbrister ett tveksamt ljud”, sa hon då.

STOCKHOLM 20220219 Anders Bagge under Melodifestivalens tredje deltävling i Avicii Arena.Bagge gär direkt till final. Foto: Fredrik Sandberg / TT
STOCKHOLM 20220219 Anders Bagge under Melodifestivalens tredje deltävling i Avicii Arena.Bagge gär direkt till final. Foto: Fredrik Sandberg / TT

När Nöjeslivet fick en pratstund med Anna Bergendahl tycks det som om hon har vänt i frågan.

Att få möta Anders Bagge i stora finalen skulle fortfarande vara mycket speciellt, men på ett bra sätt berättade hon då.

 Jag skulle vara så lyckligt lottad om jag tog mig till final. Det skulle vara jätteroligt att ses. Jag tror inte vi har träffat sen Idol. Jag gratulerar honom för den stora framgång han har fått i Mello, säger hon.

Vi önskar er stort lycka till i tävlingen Anna och Bagge!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.