Perrellis stora familjehemlighet: Därför vägrar hon svara på intima gravidfrågan

Charlotte Perrelli, gravid, hemlighet.

Foto: Instagram.

Charlotte Perrelli är högaktuell i sommar. Inspelningarna av säsongens ”Så mycket bättre” har precis avslutats på Gotland och dessutom väntar inte mindre än 22 spelningar av succékonceptet ”Diggiloo”. Mitt i allt detta är Charlotte gravid.

– Jag tänkte att det är konstigt att det alltid är konstig tajming för mig. Jag ska ut på turné i höst, tajmingen är slående fel jämt för mig. Men samtidigt så är det livet på något sätt, jag får vara tacksam när det funkar och att det går hela vägen, sa Perrelli i Nyhetsmorgon om den otajmade graviditeten.

Vill vara försiktig

Mitt i den stora glädjen över att vara gravid, vill dock Charlotte vara försiktig. Hon har sedan tidigare fått sju missfall, och vill inte ta ut något i förskott. Detta innebär att Charlotte äter kortison för att inte stöta bort fostret.

– Grejen är att det inte har funkat för att kroppen har stött bort fostret tidigare, att kroppen har hamnat i fel cykel. Då har man fått sänka min motståndskraft med kortison för att jag inte ska stöta bort fostret. Det har alltså inte varit fel alla gånger på fostret utan kroppen har hamnat i fel cykel. Det är inte så farligt att jobba så länge jag lyssnar på min kropp och känner att jag orkar med det, säger Charlotte till Expressen.

Denna försiktighet innebär också att paret inte vill avslöja i vilken vecka Charlotte är gravid. Det förblir deras hemlighet till i höst.

– Tidigare har jag varit så enormt transparent med det, men den här gången vill jag behålla det för mig själv. Det blir ingenting under sommaren, utan det kommer att komma i höst, säger schlagerstjärnan till Expressen.

Ta hand om er, Charlotte! Jag och hela svenska folket håller tummarna för att allting ska gå bra med graviditeten. Gilla och dela för att önska Charlotte lycka till inför den stora nedkomsten.

Exit mobile version