Benjamin Ingrossos nya kärleksbesked – efter tuffa uppbrottet från exet: ”Ryktet stämmer”

Efter känslostormen och låtsuccén i ”Så mycket bättre”.

Nu ger Benjamin Ingrosso ett nytt besked.

– Ryktet stämmer, säger han i Rix morronzoo, uppger Hänt.

Han har varit höstens kung i ”Så mycket bättre”. En topplacering på Svensktoppen och miljontals spelningar på Spotify bevisar att Benjamin Ingrossos låtar i programmet uppskattats av tittarna.

Det var i lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” som Ingrosso valde att tolka Tommy Körbergs klassiker ”Judy min vän”. I programmet förklarade han att han hade en speciell person när han gjorde om Körberg-hiten från 1969, nämligen ex-flickvännen Linnea Widmark.

Foto: TV4

Paret, som också setts i Kanal 5:s ”Wahlgrens värld”, gjorde slut 2019 efter sex år tillsammans. Benjamin Ingrosso förklarar i programmet att han tolkar det som att låten ”Judy min vän” handlar om ett uppbrott.

LÄS MER: Körberg tårögd och rörd av Ingrossos tolkning i TV4

– Jag har ju en tendens att hamna tillbaka där i mitt ex, och landa i att skriva om henne. ”Judy” blir då Linnea, som är mitt ex, så jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne för det blir bara jobbigt. Vi var ändå tillsammans i sex år, hela min uppväxt… Hon åkte iväg utomlands, blev väl kär i någon annan, och det blev att vi gjorde slut på telefon, säger Benjamin Ingrosso och blir mycket känslosam i TV4.

– Jag trodde jag skulle komma över det så mycket snabbare. Sen sitter man ett och ett halvt år senare och skriver fortfarande om det, säger han.

Veteranen Körberg svarade likt en fadersgestalt med stöttande visdomsord.

– Att komma över sånt där, har jag lärt mig, kortaste tiden är 18 månader till tre år. Sen är det liksom: ”Vänta nu, jag har ett liv att leva också”, säger Körberg i TV4-programmet.

Tommy Körbergs stöttande ord till Benjamin i Så mycket bättre. Foto: TV4

Ingrosso tog verkligen till sig av Körbergs ord.

– Jag känner att det blir min sista lilla låt, säger Benjamin i programmet.

– Sen har du skrivit henne ur ditt liv. Vad kul att jag får hjälpa till, säger Körberg.

Hyllades av tittarna efter Körberg-tolkningen: ”Vilken talang”

Ingrosso levererade en finstämd ballad som fick en närmast tårögd Körberg att bli berörd. Efteråt hyllades den unge artisten även av tittarna.

”Så bra låt och så fantastiskt framfört av Benjamin. Vilken talang den grabben besitter”, skriver en av Nöjeslivets läsare i en kommentar på Facebook.

Nu lämnar Ingrosso programserien.

LÄS MER: Därför lämnar Benjamin Ingrosso ”Så mycket bättre” – sanningen bakom kulisserna

”Benjamin är så fantastisk. Rösten känslan o utstrålningen. Kommer sakna dig”, skriver en annan Nöjeslivet-läsare och Så mycket bättre-tittare.

Det har nu gått flera månader sedan inspelningarna ägde rum på Gotland.

STOCKHOLM 20170901 Benjamin Ingrosso med Linnea anländer till 2017 års Kristallengala på Stockholmsmässan på fredagen. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Benjamin Ingrossos nya kärleksbesked: ”Ryktet stämmer”

På måndagsmorgonen fanns Benjamin Ingrosso med på länk i radioprogrammet ”Rix morronzoo” – och fick där frågan hur det står till med kärlekslivet i dag, skriver Hänt.

– Nu säger ju ryktet att du har gått vidare, säger programledaren Roger Nordin i sändningen.

Svaret från Benjamin blev då kort – men kärnfullt:

– Och det ryktet stämmer.

Benjamin Ingrosso är med oss, men idag är han med på länk! 🤷🏼‍♂️På med radion så ska vi reda ut vad det är som händer,…

Posted by RIX MorronZoo on Sunday, November 22, 2020

Vi önskar dig all lycka med både musiken och kärleken, Benjamin! Tack för dina insatser under dessa fyra ”Så mycket bättre”-program!

Dela gärna vidare om du också har imponerats av ”Benji” och vill passa på att hylla honom för hans insatser i höstens ”Så mycket bättre”! ❤️