Carola i tårar – efter ärliga samtalet om sonen: ”Modershjärtat som kommer fram”

Eurovisionvinnaren Carola är en av Sveriges absolut största artister genom tiderna. I flera decennier har hon varit ständigt aktuell, och intressant för pressen att rapportera om. Men trots att Carola haft strålkastarna riktade mot sig sedan hon var 16 år, så har hon jobbat hårt för att hålla sonen privat. I lördagens avsnitt av Så mycket bättre berättar hon om relationen med idag 21-årige sonen, vilket framkallar tårar.

Carola: ”Betyder mycket för mig”

I lördagens avsnitt av Så mycket bättre – jubileumssäsongen, är det Ebbot som kommer på besök i huset på Gotland. Först ut att tolka en låt av honom är ingen mindre än Carola, som tar tillfället i akt att förklara sin kärlek till sin son genom låten ”You are the beginning”.

– Den betyder mycket för mig. Den är från mitt hjärta till min son Amadeus. Man blir så rörd, jag vet inte, säger Carola, som senare berättar för kamerorna att sonen velat vara privat, och det var även vad hans pappa ville, något som Carola accepterat.

Foto: TV4

Hon berättar också att det funnits svåra tider i deras relation, men att de hittat tillbaka till varann nu, och att saker är bättre idag.

– Vi har fått tillbaks en jättefin relation liksom, säger en tårögd Carola.

Dela gärna om du tycker att fler borde se årets säsong av ”Så mycket bättre”

På tala om tv-program, här kan du se vilka som var förra årets mest populära tv-program: