Därför lämnar Jill Johnson ”Så mycket bättre” – efter två dagar i huset

Av alla kändisar som medverkat i Så mycket bättre är Jill Johnson en av de som blivit mest folkkär och som tittarna önskat se mer av. Därför var hon en given deltagare i jubileumssäsongen som började sändas för tre veckor sedan.

Lördagens avsnitt börjar dock på ett helt annorlunda sätt än alla andra, då Jill plötsligt packar väskan och lämnar huset, för att ge plats åt en ny artist.

– Jag kan inte, som vuxen kvinna, fatta att jag bara varit här i två dygn. Det känns på riktigt som en hel vecka, säger Jill Johnson när hon packar väskan för att lämna huset och de andra deltagarna på Gotland.

Jill: Otrolig känslostorm

Hon fortsätter:

– Otrolig känslostorm. Jag lämnar väldigt lycklig och påfylld och tacksam för att jag varit med detta jubileum. Jag hoppas att alla fortsätter få skitroligt, säger Jill.

Foto: TV4

TV4 menar att det inte är något konstigt att Jill Johnson lämnar huset efter bara två dagar, medan andra artister stannar där fler dagar.

– Alla artister är med olika många dagar beroende på olika faktorer. Det kan dels vara att de endast kan ett visst antal dagar av de som inspelningen var på Gotland, dels för att det ska bli så bra som möjligt i programmet med sex tolkningar per avsnitt och att antal personer ska stämma, skriver Amanda Hjärtemyr, pressansvarig för ”Så mycket bättre”, i ett mejl till Newsner.

Men just en närmare anledning till Jill Johnsons avsked det vet inte Amanda.

– Nej tyvärr inte, mer än att det inte är konstigt då det är det som är konceptet med hela säsongen, att artister kommer och går, skriver hon i mejlet.

Hade du velat att Jill Johnson var kvar i Så mycket bättre? Dela gärna med dig av dina synpunkter i kommentarsfältet.