Därför vägrar Magnus Ugglas son Ruben synas i tv

Magnus Uggla fick en rejäl överraskning i ”Så mycket bättre”.

Artisten, som fyllde 65 år, firades stort. Den kanske finaste presenten kom från hans son Ruben, som skickade en personlig hälsning till sin pappa.

Men sonen vägrade synas med sitt ansikte i tv.

”Det var han själv som avböjde att bli filmad men en intervju kring videon var det inga problem alls med”‚ säger exekutiv producent Martin Nygren i ett mejl till Nöjeslivet.

Magnus Uggla är en av Sveriges mest folkkära artister. Men när det kommer till privatlivet är det något han och familjen gärna inte skyltar med i offentligheten. Hans fru Lollo har tidigare kallats för en av Sveriges mest okända fruar, något Uggla själv nämnt i ”Så mycket bättre”.

Ugglas barn har också undvikit rampljuset. Men i säsongsavslutningen valde 23-årige sonen Ruben Uggla trots allt att medverka.

Han överraskade sin pappa med en känslosam födelsedagshälsning där han bland annat berättade om hur han gjorde musikvideon till pappans låt ”Världen är din”. En låt som Uggla skrivit till Ruben.

– Jag tycker den självklart är fantastisk. Både musik och text, säger Ruben Uggla i inslaget.

– Dock detta samarbete som vi fick ha under den här perioden, gav mig en insikt hur engagerad pappa kan bli i mina intressen. Och hur viktigt det är för honom att ställa sig bakom mig och hjälpa mig att nå mina drömmar. Så tack så jättemycket pappa för att du alltid funnits där för mig. Ett stort grattis på födelsedagen. Jag älskar dig!

FOTO: TV4

TV4 om Ruben Ugglas vägran

Något som kanske fick somliga tittare att reagera var att Ruben aldrig syntes i bild under inslaget.

”Det var han själv som avböjde att bli filmad, men en intervju kring videon var det inga problem alls med. Inga problem för oss. Vi tycker det funkar utmärkt när han berättar om sin musikvideo han gjort till en av hans pappas låtar”, skriver Martin Nygren, exekutiv producent för ”Så mycket bättre”, i ett mejl till Nöjeslivet.

Magnus Uggla stolt över sonens medverkan: Väldigt otippat faktiskt

För Magnus Uggla, som blev märkbart tagen av sonens ord, var det ett stort ögonblick.

– Han vägrar att vara med på bild. Han hatar det, han vill verkligen inte bli filmad. Det är det värsta han vet, säger Magnus Uggla och fortsätter:
– För mig var det så stort att han över huvud taget ställde upp på att prata in en hälsning. Väldigt otippat faktiskt.

”Så mycket bättre” sänds på TV4, TV4 play och Cmore.

Jag håller med Magnus Uggla. Det var verkligen ett fint ögonblick när sonen berättade om sin pappas betydelse.

Vad tycker du om detta? Dela och kommentera på Facebook för att säga din åsikt!