Efter uppbrottet – här bryter Danny tystnaden: ”Kan få bättre”

Tidigt i våras blev det offentligt att musiksveriges mest folkkära par – Danny Saucedo och Molly Sandén, brutit upp efter sex år tillsammans.

Sedan dess har både Molly och Danny undvikit att prata om privatliv i media.

Men i kvällens avsnitt av Så mycket bättre väljer Danny att ta bladet från munnen.

Lite mer än ett halvår har gått sedan Danny Saucedo och Molly Sandén bestämde sig för att gå skilda vägar, efter sex år tillsammans.

Då verkade båda vara eniga om att det var ett bra beslut, och att de ville varandra väl.

I kvällens avsnitt av Så mycket bättre kommer dock saker upp till ytan. När Danny ska tolka en av Petters låtar som handlar om uppbrott, berättar Danny att låten talade till honom.

– När låten kom så var det så tydligt för mig att den talade till mig. Jag hade inte gått igenom någon separation. Jag var tolv bast. Men nu har jag vuxit upp. Det har hänt massa saker i mitt liv på senaste som gjort att låten betyder något annat. Jag har sjunkit in i den, säger Danny Saucedo i programmet.

– Ni kanske fattar själv vad låten handlar om, och sen vill jag ändå ta ett litet hiphop-grepp som… Man dissar folk liksom, och det är en person som behöver dissas.

FOTO: TV4

Danny Saucedo om uppbrottet med Molly Sandén

Danny gjorde om låten med refrängen ”Du kan få bättre”, som var riktad till exet Molly Sandén, med buskapet att hon kan få en bättre kille.

– Jag behövde bearbeta det här på något sätt, på mitt sätt. Jag vill inte att det ska ligga hos pressarna, säger Danny, och fortsätter:

– För mig är det här är det jätteutlämnande, säger Danny till Petter.

Han berättar senare om separationen med Molly.

– Nu när det gått en tid och man fått ventilera så är det lugnt. Men det är nu tankarna kan landa och man kan sätta ord på det i toner och form.

”Så mycket bättre” sänds lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 play.

Vad tycker du om Dannys erkännande ord? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.