Foto: TV4/Instagram @benjaminingrosso

Emilio Ingrossos ilska – efter beslutet om Så mycket bättre: ”Idiotiskt”

Inställt på grund av fotbollslandskamp.

Då ilsknade Så mycket bättre-tittarna till.

”Idiotiskt”, skriver Emilio Ingrosso om beslutet på Instagram.

Benjamin Ingrosso har gjort stor succé i årets ”Så mycket bättre”. Förutom att han hyllats av kritikerna för sin medverkan har han även fått möta en stor idol.

I flera avsnitt av programmet har Benjamin Ingrosso uttryckt sin vördnad för Lisa Nilsson och förklarat att han lyssnat på hennes musik från tidig ålder.

När Lisa då skulle tolka en av hans låtar hade Benjamin Ingrosso svårt att ta in allt.

– Att Lisa Nilsson, som är en av mina största idoler, ska tolka min favoritlåt, det är bara sjukt. Det är helt absurt, sade Benjamin i programmet när Lisa Nilsson skulle framföra hans låt ”Happiness”.

Hittills har Ingrosso tolkat låtarna ”Tänd alla ljus”, ”Only your heart” och ”Långsamt farväl” i årets säsong av programmet.

Benjamin Ingrossos succé efter Så mycket bättre – tvåa på Svensktoppen

Den senare har tagit sig in på Svensktoppen. Lisa Nilsson-tolkningen signerad Benjamin har där klättrat till andraplats.

Men i lördags fick tittarna klara sig utan en ny popdänga från Melodifestivalvinnaren från 2018.

Anledningen? TV4 hade på förhand aviserat att ”Så mycket bättre” skulle pausas en vecka, till förmån för fotbollslandskampen mellan Sverige och Kroatien som visades samma tid i samma kanal i stället.

Detta fick många tittare att uttrycka sitt missnöje.

”Så typiskt! Det enda som är nåt att se på lördagarna. Alltid ska den förbannade sporten prioriteras, finns ju många sportkanaler. Blir så sur”, skrev en av Nöjeslivets läsare i en kommentar på vår Facebook-sida där helgilskan vällde in.

Emilio Ingrosso om Så mycket bättre-pausen: ”Idiotiskt”

Även Benjamins pappa Emilio, krögare, koreograf och dansare, har förstås följt programmet med stor entusiasm de senaste veckorna. Han tycks likt de flesta andra musikintresserade tittare ha varit besviken efter att lördagens ”Så mycket bättre” sköts upp.

I en kommentar till Benjamins Instagram-inlägg om att programmet är uppskjutet en vecka skriver Emilio: ”Idiotiskt”.

Kommentaren har fått över 50-gillamarkeringar så här långt, vilket tyder på att det är många som håller med honom.

Benjamin Ingrosso själv var lite mer optimistisk i sitt eget inlägg. Han skriver:

”Inget Så mycket bättre i kväll då det istället är en fotbollsmatch på TV hehe! Så ni får helt enkelt lyssna sönder på låtarna som finns ute så ses vi nästa lördag”, hälsade han till tittarna och lade upp den här bilden på sociala medier.

Christina Schollin: ”Saknar, saknar, saknar dig i rutan”

Mormor Christina Schollin, skådespelare och tv-profil, har också kommenterat Benjamins inlägg, och även hon tycks ha blivit mäkta besviken att det inte blev någon musikunderhållning i Fyran på lördagen.

”Fotboll?????? Vad är det???? Saknar, saknar, saknar dig i rutan i kväll!!!”, skriver hon i en kommentar till barnbarnets inlägg.

Återstår att se vilken låt Benjamin Ingrosso ska förvandla till en hitsuccé i det kommande avsnittet av Så mycket bättre. På lördag är nämligen programmet tillbaka som vanligt igen klockan 20 i TV4.

Saknade du också ”Så mycket bättre” i helgen? Vilka låttolkningar tycker du har varit bäst hittills i årets säsong? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!