Här brister Orup ut i tårar – efter Petra Marklunds mäktiga tolkning i ”Så mycket bättre”

Petra Marklunds mäktiga tolkning blev för mycket för Orup.

I lördagens ”Så mycket bättre” brister popartisten ut i tårar.

– Man ska inte få gamla gubbar att gråta så här. Det är inget bra, säger han i programmet.

Premiäravsnittet av ”Så mycket bättre” bjöd både på skratt och tårar. Petra Marklund berättar att låten hon valt att tolka verkligen träffade henne när hon lyssnade på den.

– För mig är det sorgligaste temat man kanske kan ha i en låt, den handlar om en familj som splittras. Den drabbade mig totalt, säger Petra Marklund som inte förstår varför ingen valt att tolka låten i tidigare säsonger.

– Det här absolut en av mina favoritlåtar som barn. Jag älskar den, säger hon och avslöjar att hon valt Orups ”Som isarna när det blir vår”.

Orup känner inte igen sig i beskrivningen av låten.

– Jag har aldrig hört den beskrivas på det sättet. Jag tänker inte så mycket när jag skriver texter. Det är bara bilder. Det är ytterst sällan som det handlar om något som hänt mig själv. Jag har i och för sig varit med om en separation, men den här låten har inget att göra med det.

FOTO: TV4/Så mycket bättre

Orups vändning efter Petra Marklunds tolkning i ”Så mycket bättre”

När Petra framför låten går det inte att ta miste på vilka känslor det rör upp hos de övriga artisterna. Jill Johnsons ögon tåras, och även Orup brister ut i gråt.

– Man ska inte få gamla gubbar att gråta så här. Det är inget bra. Wow, utbrister han i programmet.

Orup väljer senare att hylla Petra Marklund.

– Det var faktiskt fantastiskt. Det hör inte till vanligheten att det kommer en tår ur den här gubbens ögon men det gjorde den faktiskt, säger Orup, som nu förstår vad Petra såg i texten.

– Hon satte den på pricken där den ska vara. Det är kanske så här den ska vara egentligen. Det kanske är jag som gjort fel.

”Så mycket bättre” sänds lördagar klockan 20:00 i TV4, TV4 Play och C More.

Vilka enorma känslor! Petra har en röst som en ängel.

Det här berörde verkligen mig! Dela om du också uppskattade Petras fantastiska framträdande.