Jill Johnsons tårar efter bästa vännens ord – öppnar om kärlekskampen

Jill Johnson trodde aldrig att hon skulle finna kärleken igen. Efter en tuff skilsmässa blev hon förvånad när hon blev kär igen.

I kvällens ”Så mycket bättre” berättar folkkära artisten om tuffa tiden.

– Så var det som att jag bestämde mig för att ge allt även om det kommer ta slut i natt, imorgon eller om en vecka eller om 100 år, säger Jill Johnson i programmet.

Att finna kärleken på oväntat håll när du minst anar det, tycks hända allt oftare. När hjärtat först är öppet för kärleken kan den hända.

För tre år sedan offentliggjorde Jill Johnson separationen från maken Håkan Werner och för två år sedan var skilsmässan klar – efter 17 års äktenskap.

Jill Johnson
Jill Johnson berättar om kärlekskampen. Foto: TV4

Under hennes senaste medverkan i ”Så mycket bättre”, 2016 var hon mitt uppe i skilsmässan men nu berättar sångerskan att hon har kommit till en annan plats i livet.

När en kär vän Liz Rose som hon skriver låtar med berättar om deras vänskap i ett inslag brister det för Jill som brister i tårar.

Då berättar hon om den tuffa kärlekskampen.

– När jag blev förälskad som jag blev förälskad igen, för det trodde jag aldrig att jag skulle drabbas av kärleken på det sättet. Så var det som att jag bestämde mig för att ge allt även om det kommer ta slut i natt, imorgon eller om en vecka eller om 100 år. Jag tänker liksom leva ut till fullo, säger Jill Johnson i programmet.

Jill Johnson om nya kärleken: ”Ingenting för givet”

Den nya kärleken, psykologen Mattias Elg har gjort att hon nu hoppas och tror på kärleken mer än någonsin,

– Nu har det gått en tid och jag känner att jag tar ingenting för givet. Och det är en helt annan kärlek, säger hon i programmet.

Vad tyckte ni om Miss Li tolkning av Jill Johnsons låt i kvällens program? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.

Här kan du se vilka som är de mest spelade låtarna någonsin från ”Så mycket bättre”: