Foto: TV4

Lili och Susie om oväntade avskedet – mötet bakom kulisserna som tittarna inte fick se i ”Så mycket bättre”

Ett unikt möte som TV4-tittarna missade.

Nu avslöjar Lili Päivärinta sanningen bakom kulisserna på ”Så mycket bättre”, skriver Hänt.

”Så mycket bättre” är tillbaka igen i TV4 efter förra veckans omtalade uppehåll. Det var då som fotbollslandskampen mellan Sverige och Kroatien visades i stället för fjärde episoden av underhållningsprogrammet som spelades in på Gotland i somras.

På lördag klockan 20 är det alltså återigen dags för tittarna att få titta in på Grå gåsen i Burgsvik på Gotland.

Tommy Körberg, en av höstens stjärnor i ”Så mycket bättre”. Foto: TV4

Hittills har programmet – där ciceronerna Markus Krunegård, Plura Jonsson och Ana Diaz ständigt finns med – haft besök av Lisa Nilsson, Tommy Körberg, Benjamin Ingrosso, Silvana Imam och Lili & Susie.

Den senare syskonduon kom in som en frisk fläkt i det senaste avsnittet av coverprogrammet och delade öppenhjärtigt med sig av sina minnen från det vilda turnerandet framför allt på 80-talet.

”Vi fick en del skit”

Lili Päivärinta berättade att de hade en hel del fina minnen, men också jobbiga. De fick en hel del kritik i media för hur de framträdde.

Lili och Susie. Foto: TV4

– Det är klart, vi fick en del skit som var jobbig att ta, men oavsett vad de skrev om oss hade vi överfullt med folk och fick nya hits, sade hon i programmet.

Men 1987 kom den stora revanschen med dunderhiten ”Oh mama”.

– Vi fick en bekräftelse genom det riktiga, det som faktiskt var det viktigaste, säger Lili i ”Så mycket bättre”.

Och därefter följde fullsatta spelningar.

– Det var vilt. Det var i folkparkerna, det var raggare. Folk slogs men det var på ett sätt som inte var så allvarligt, säger Susie Päivärinta i programmet.

Systrarna framförde sin version av Krunegårds ”Hela livet var ett disco” i det senaste avsnittet.

Nu finns vår tolkning av "Hela livet var ett disco" av Markus Krunegård från kvällens Så mycket bättre ute på…

Posted by Lili & Susie on Saturday, November 7, 2020

I samma programmet lämnade artisten Lisa Nilsson inspelningarna då hon var klar med sin del i showen. TV4 har som bekant tagit in flera ”gästartister” som medverkar i ett par av säsongens program sedan en tid.

För tidningen Hänt berättar Lili & Susie nu att de hann träffa Lisa Nilsson, men det var ingenting som förevigades av kamerorna. TV4-tittarna gick miste om mötet. I tv-programmet får tittarna bara se att Nilsson plötsligt åkt, och sedan anländer Lili & Susie.

– När vi kom så åkte Lisa hem så vi hann bara hälsa, ta en bild och säga hur mår du, säger Lili till Hänt.

Just tiden tillsammans med de andra medverkande artistkollegorna är någonting som hon förklarar att hon saknade under inspelningarna.

I det tv-inspelade programmet togs Lili och Susie i stället emot av Plura Jonsson som erbjöd systrarna kaffe i solskenet utanför ”Så mycket bättre”-huset.

Foto: TV4

Inför lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” utlovar systrarna en ”glädjebomb”, skriver de på sin Facebook-sida där de också poserar på bild med nykomlingen i artistgänget, Alexander ”Newkid” Ferrer.

Missa inte oss på Lördag i ” Så mycket bättre ” Vi levererar en glädjebomb o den här grymma killen gör entré! Newkid! #liliosusie #dromhuset #såmycketbättre www.liliosusie.com 💋💋💥🎵💜

Posted by Lili & Susie on Thursday, November 19, 2020

”Så mycket bättre” samlar varje vecka en miljonpublik framför tv-apparaterna, och på lördag klockan 20 är programmet alltså tillbaka i TV4.

Hej, Pluris kör igång i morgon med gänget på Gotland! Vi dyker upp snart… Ha en fin helg! 😎☀️💥 Så mycket bättre Moore To Be www.liliosusie.com #liliosusie

Posted by Lili & Susie on Friday, October 23, 2020

Vad tycker du om att TV4 byter ut artisterna lite då och då i ”Så mycket bättre” numera?

Ser du fram emot ett nytt avsnitt av ”Så mycket bättre” efter förra veckans uppehåll? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!