Miljonsuccé för ”Så mycket bättre” – så många såg premiären

Såg du ”Så mycket bättre i lördags?

Då var du inte ensam.

Programmet har nämligen setts av två miljoner, skriver TV4 på Facebook.

Magnus Uggla, Jill Johnson och Orup är några av alla dragplåster i årets jubileumssäsong. Till skillnad från tidigare år har man valt att inte fokusera kring sju artister, utan i stället bjudit in ett gäng tittarfavoriter från föregående säsonger.

Enligt TV4 har det också gett visst resultat, om man ser till tittningen. I skrivande stund har 2 miljoner sett premiäravsnittet (streamingsiffror inräknat).

– Förra veckans starka tittande kröntes med en succéhelg på TV4, TV4 Play och C More. Så mycket bättre, som hade premiär i lördags, har hittills setts av nästan två miljoner tittare –  en starkare start än förra säsongen och ett bevis på att en jubileumssäsong uppenbarligen satt helt rätt, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4 och C More Film i en kommentar till Dagens Media.

FOTO: TV4

Slår inte ”Så mycket bättre”-rekorden

För TV4 är det positiva besked, då förra säsongen slog bottenrekord när det kom till de linjära tittarsiffrorna. ”Så mycket bättre” hade då ett snitt på drygt 1,3 miljoner tittare per avsnitt.

FOTO: TV4

Årets premiär sågs av närmare 1,7 miljoner tittare, vilket är något bättre jämfört med förra årets premiär. Det är dock fortfarande en bit upp till siffrorna åren dessförinnan, skriver Dagens Media. 2014 och 2016 såg exempelvis 2,3, och 2,2 miljoner premiärprogrammet.

Tittade du på ”Så mycket bättre” och vad tycker du om årets säsong? Skriv gärna dina åsikt i kommentarsfältet på Facebook.