Foto: TV4/Instagram @merzifrank

Okända sångerskan Marzena bryter tystnaden – efter succén i Så mycket bättre: ”Känner mig så hedrad”

Marzena Frankowska golvade Tommy Körberg med sin stämma i ”Så mycket bättre”.

Nu bryter den polska sångerskan tystnaden om sin medverkan i programmet.

Vem är Marzena som körar bakom Silvana Imam?

Den frågan ställde sig säkert många efter att ha sett ”Så mycket bättre” i TV4 på lördagen.

Foto: TV4

Den polska sångerskan med den höga och ljuva stämman sjöng refrängen när Silvana – i sin sista insats i programmet – valde att tolka ”Stad i ljus”. Tommy Körberg blev alldeles mållös efteråt.

– Hela ditt brinnande engagemang för livets väl och ve, att få den här låten med en sån röst som ligger som ett sfäriskt skydd… Och sen berättar om verkligheten som vi har. Snacka om tolkning! Det är en både intellektuell kullerbytta över någonting som hände för en jävla massa år sen. Jag bara älskar det faktum att man kan göra någonting nytt av någonting som redan funnits och får det till att fortsätta leva med en uppfräschad kostym, sade Tommy Körberg i programmet.

LÄS MER: Tommy Körbergs ord efter oväntade tolkningen av ”Stad i ljus”

Två mikrofoner stod uppställda när Silvana Imam rappade verserna med känsla och delvis ny text – och Marzena tog hand om refrängen med sin skönsång.

Efteråt fick duon slängkyssar av Tommy Körberg för sin insats.

Foto: TV4

Men vem är egentligen denna polska okända sångerska? Det enda tv-tittarna fick veta var Silvanas ord om henne.

– Det är en underbar sångerska som heter Marzena, från Polen. Hon är magisk. Det skulle inte hända utan henne det här, säger Silvana Imam i programmet.

Vem är Marzena som körar bakom Silvana Imam i ”Så mycket bättre”?

Marzena Frankowska är 32 år och bor i Stockholm. På hennes Instagram skriver hon att hon är förlovad och tycker om att planera växter. Hon är sopran och kemist.

På sin Instagram story skrev hon stolt efter att ha gjort sin ”Så mycket bättre”-debut. Hon vill passa på att tacka Silvana Imam som tog in henne på låten.

”Tack så mycket jag gråter. Länner mig så hedrad att få jobba med en sådan fantastisk artist”, skriver Marzena på sin Instagram story.

Dela gärna vidare inlägget om du också blev imponerad av hennes höga toner i lördagens ”Så mycket bättre”.