Starka hyllningarna till Nordman – tittarnas varma ord efter draget i Så mycket bättre: ”Höjde nivån”

Så mycket bättre är inne på sitt femte avsnitt för säsongen och vi har redan fått höra mängder av härliga tolkningar av välkända låtar.

Nu delar tittarna med sig av sina åsikter om Nordmans entré, och många verkar tycka det är väldigt härligt att ha dem med i programmet.

Så mycket bättre sändes för första gången år 2010 och sedan dess har vi fått höra underbara tolkningar från några av våra mest folkkära svenska artister.

Vi har fått lyssna till djupa samtal, varit med om underhållande scener och torkat tårarna till oerhört vacker musik vid flertalet tillfällen.

Så mycket bättre 2022
Håkan Hemlin, Mats Wester, Anna Terrnheim, John Engelbert, Molly Hammar, Daniela Rathana och Måns Zelmerlöv spelar in Så mycket bättre på Grå Gåsen i Burgsvik på södra Gotland . Foto: Karl Melander / TT

”Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister möts i den gotländska sommaridyllen. Under en vecka bor de tillsammans på Grå gåsen, där de får chansen att hitta på spännande äventyr och lära känna varandra på djupet. Under måltiderna berättar de om sina liv samt framför tolkningar av varandras låtar,” så beskriver TV4 programmet.

Medverkar i Så mycket bättre 2022

Inför årets säsong har bland annat Måns Zelmerlöw, Darin, Molly Hammar och Norlie & KKV synt till i succéformatet.

En av de som hyllats stort för sina tolkningar så här långt är Lasse Stefanz frontman Olle Jönsson.

– TV4 vill ha med personer som har en livshistoria och Olle har så klart mycket att berätta efter att ha spelat i över 50 år, har Aftonbladets källa sagt till tidningen.

Olle Jönsson i ”Så mycket bättre”. Foto: TV4

Nordman tokhyllas

Men tittarna tycker även att Norman, som gjorde entré i senaste programmet, var ett fantastiskt tillskott.

Nu delar många med sig av sina åsikter om duon i Nöjeslivets kommentarsfält på Facebook.

”Tack Nordman att ni entrade scenen och ägde i kväll…så otroligt bra”

”Bra att Nordman kom in i programmet och höjde nivån”

”Nordman var bäst”

”Håkans röst är bara så unik. Och Nordmans sound så outstanding. Klart bäst i kväll. Tur att de kom så det blev något att minnas”

Nordman
Foto: Cmore/TV4

Vad tycker ni om årets säsong så här långt? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Här kan du se programmet